Nå får du kvalitetskaffe på kontoret

Frankering & Kopiservice er en østfoldbasert leverandør som vet hva service betyr. 

Selger Patrick Adriansen hos Frankering & Kopiservice og salgssjef for Oslo Kaffe, André Gjersing tror østfoldbedrifter vil nikke anerkjennende til kaffekvaliteten fra deres maskiner.

Kaffe med baristakvalitet på jobben er ikke lenger bare en drøm. Frankering& Kopiservice leverer kaffemaskiner i ulike størrelser, men med samme høye kvalitet. Endelig får du en østfoldbasert leverandør som vet hva service betyr.

Kaffemaskinen er helt avgjørende for at en god kaffe skal smake godt også når den komme ut i koppen. Derfor får du sveitsisk toppkvalitet på bryggeren som sitter montert i alle maskiner Frankering & Kopiservice leverer fra importøren Oslo Kaffe. Når kaffen i tillegg er hentet fra Bergstrands Kafferosteri i Gøteborg er du garantert en kopp kaffe som vil imponere både ansatte og gjester. Maskinene blir levert som instant-løsninger, for de som trenger mange kopper raskt, og med ferske bønner og kvern for de som ønsker den høyeste baristakvalitet. Maskinene produserer vanlig svart kaffe, Cappuccino, Espresso eller Latte, i tillegg til andre kaffeprodukter og sjokoladevarianter eller supper, om man ønsker en slik løsning. Instantmaskinene kan levere cirka 250 kopper i timen, mens «fresh bean brew» maskinene leverer rundt halvparten

Sveitsisk kvalitet

- Vi vil spesielt trekke frem de avanserte delene inni maskinene, noe som gjør at kvaliteten er helt overlegen. Alle maskiner er utstyrt med kvern, brygger og vannpumpe som vanligvis sitter i langt større maskiner. Delene er produsert i Sveits og skiller seg mye fra konkurrentene. Det betyr driftssikkerhet og stor fleksibilitet og enkelt vedlikehold, sier salgssjef André Gjersin i Oslo Kaffe. Han gleder seg til samarbeidet med Frankering & Kopiservice.

- Det er vårt første fremstøt i Østfold, og vi har allerede hele salgsapparatet, serviceavdelingen og alt på plass. Mange kunder kjenner godt til servicenivået til Frankering & Kopiservice, og det vil bli liggende på samme nivå på for kaffemaskinene.

Overlegen service

- Vi har mange gode kunder i vår portefølje, og de fleste drikker kaffe. Derfor har vi store forventninger til denne satsingen. Nå kan våre kunder handle enda mer på ett sted og få samme gode service uansett problem, sier selger Patrick Adriansen. Han legger til at de kan rykke ut på kort varsel og levere produkter raskt hvis man skulle råke opp for kaffe på et uheldig tidspunkt. Det er bare å ringe, avslutter han.


AS Frankering & Kopiservice

  Skjoldens vei 9, 1711 Sarpsborg

  69 97 22 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.frankkopi.no

{/show}