Proff catering fra OrbitArena

JESSHEIM: - Vi er gode på mat og catering. Derfor får vi stadig flere kunder i bedriftsmarkedet, sier kjøkkensjef Monica Schjelderup hos OrbitArena. De leverer mat og kaker til alle døgnets tider.

- Vi strekker oss langt og er kjent for å yte god service på svært kort varsle. Er det mulig, tar vi jobben, sier kjøkkensjef Monica Schjelderup hos OrbitArena.
- Vi strekker oss langt og er kjent for å yte god service på svært kort varsle. Er det mulig, tar vi jobben, sier kjøkkensjef Monica Schjelderup hos OrbitArena.

- Vi er gode på mat og catering. Derfor får vi stadig flere kunder i bedriftsmarkedet, sier kjøkkensjef Monica Schjelderup hos OrbitArena. De leverer mat og kaker til alle døgnets tider.

For ikke lenge siden fikk bestilling de på en frokost som skulle serveres 06.30 en søndag morgen på Kløfta. Den bestillingen tok de på sparket, noe som viser både fleksibilitet og leveringsdyktighet.

Kjøkkensjef Monica Schjelderup forteller også om en storleveranse en stor idrettshelg på Jessheim, da det ble servert 3 500 varme måltider over to dager. Denne leveransen krevde flere måneder med planlegging for å kunne levere en slik mengde med den nødvendige kvaliteten og ble gjennomført med gode tilbakemeldinger som resultat.

Gode råvarer

I dag er det to kokker ansatt på kjøkkenet, i tillegg til flere personer som er i arbeidstrening og to lærekandidater. Det er stort behov for kjøkken- og serveringspersonell i Jessheim-regionen og mange har gått ut til vanlig jobb fra en periode hos arbeidsinkluderingsbedriften OrbitArena.

Deltakerne får god opplæring og lærer alt fra å lage kald- og varmmat til hygiene og samarbeid.

- Vi bruker også gode råvarer, har rause porsjoner og er serviceinnstilte fra bestilling til levering.

Nytt kjøkken fra 2020

OrbitArena har private og kommunale bedrifter på kundelisten, men kunne ønske seg enda flere, som tar et samfunnsansvar, samtidig som de får dekket behovet for lunsj eller overtidsmat. Kjøkkenet har kapasitet og kan tilby småbedrifter uten kantine kald mat til lunsj, enten hver dag, eller noen dager per uke. I tillegg leverer de snitter og kaker til alle typer arrangementer. Nå gleder både kjøkkensjefen og resten av organisasjonen seg til neste års flytting til et flunkende nytt tilholdssted der all virksomhet i OrbitArena skal samles fra sommeren 2020.

- For vår del blir det et romslig og velutstyrt kjøkken med god plass og gode arbeidsforhold. Det helt nye blir et utsalgssted, og det gir oss helt nye muligheter i markedet. Fra neste år kan de mange bedrifter i nærområdet bruke oss til å hente et fullverdig lunsjmåltid. Det blir en helt ny hverdag, sier Schjelderup. 

Attraktivt tilbud

Det er stor konkurranse om å mette sultne sjeler på Romerike. OrbitArena er derfor opptatt av å utvikle et konsept som faller i smak og som gjør tilbudet attraktivt.

- Vi vil kun servere mat kundene kan uttale navnet på, ler kjøkkensjefen. Hun legger til at det er koldtbord og tapas som er mest populært på privatmarkedet. De leverer mat som ivaretar alle former for allergener, enten det er gluten, laktose eller sukker. 


OrbitArena

Trondheimsvegen 116
2050 Jessheim

63 94 11 00

www.orbitarena.no