Satser på kvalitet og ny nettbutikk

HALDEN: Fra et moderne kjøkken leverer «VårMeny» førsteklasses mat hjemme og på jobb.

Tom Larsen er kjøkkensjef, og en av tre faglærte kokker knyttet til «VårMeny», som tilbyr et allsidig utvalg mat til arbeid og fest.

Fra et moderne kjøkken leverer «VårMeny» førsteklasses mat til deg på jobb og hjemme.

«VårMeny» er nyskapning hos Halden Arbeid og Vekst med komplett levering av catering og egen nettbutikk: www.vårmeny.no

- Vi liker å kalle oss for "distriktets kvalitetsleverandør av cateringmat", sier Tom Larsen, avdelingsleder catering.

- Om du skal arrangere et lite møte eller skal ha et stort selskap er «VårMeny» klar til å levere førsteklasses mat til deg. Vi har en rikholdig meny, og har du andre ønsker setter vi gjerne opp forslag til deg, sier han.

«VårMeny» har åpent alle hverdager og helger hele året, og kun stengt på bevegelige helligdager.

Høy aktivitet

Tom Larsen er en av tre faglærte kokker knyttet til «VårMeny», i tillegg har han med seg arbeidssøkere fra NAV som får opplæring i matfag. «VårMeny» er catering-delen av Halden Arbeid og Vekst, og er en arbeidsinkluderingsbedrift (arbeidsmarkedsbedrift) eid av Halden Kommune. Bedriftens hovedmål er å bistå mennesker som har behov for hjelp til å komme tilbake til arbeid eller aktivitet. «VårMeny» er godkjent lærebedrift for faget institusjonskokk, og tar i mot både lærlinger og lærekandidater.

- 70 prosent av våre kunder er fra næringslivet i Halden og kommunen. Vi leverer etter kundens behov, sent og tidlig, møte- og overtidsmat, samt bespisning til arrangementer, sier Larsen.

Catering og kantinedrift

- Vi har alt fra bryllupsmiddager til mat for konfirmasjoner og minnestunder. Det er buffeter, julebord, koldtbord, gryteretter, snitter, smørbrød og spennende tapasmenyer til overtids- og møtemat for firma og bedrifter.

- I tillegg til catering driver vi flere kantiner og kafeer i Halden. Du treffer oss på Busterudgata kafeteria, Kafe Trivsel og i Sørlieveien 74, der vi har vårt hovedkjøkken. Her selger vi også lunsjmat, sier han.

Viktigste oppgave er å få arbeidssøkere ut i arbeid. Dersom du er på jakt etter en ny medarbeider, kan Halden Arbeid og Vekst bistå deg med å finne den rette. Alle arbeidssøkere fra Halden Arbeid og Vekst er grundig kartlagt av dyktige veiledere.

  • Bilpleieavdelingen utfører alle oppdrag innen bilpleie med god kvalitet
  • Utemiljø: Utfører det meste innen utemiljø for bedrifter og privatpersoner
  • Pakkeavdelingen påtar seg pakke- og monteringsoppdrag for bedrifter og privatpersoner.
  • Transportavdelingen utfører mindre transportoppdrag på kort varsel i Halden og omegn
  • Makulering: Makulerer alt av dokumenter
  • Utleie av telt, scener, sperregjerder, tribuner m.v.
  • Miljøhuset er bedriftens gjenbruksbutikk


Klikk en emneknagg for å lese mer: