Saus så det suser

ØRA: Dressingfabrikken har siden oppstart i 2012 knapt hatt tid til å oppsøke nye kunder, da så mange har funnet dem!

På Øra finner du et aldri så lite industrieventyr. Hit flyttet nettopp Dressingfabrikken, som siden oppstart i 2012 knapt har hatt tid til å oppsøke nye kunder, da så mange har funnet dem.

Dressingfabrikken startet opp i 2012 og produserer dressinger og sauser til både små og store virksomheter over hele landet, hovedsakelig til Horeca-markedet (hotell, restaurant og catering). Nylig flyttet de til nye, større produksjonslokaler på Øra, der de har investert i flere og bedre maskiner. Totalt teller de åtte ansatte, nesten alle med forskjellig nasjonalitet.

– Vi leverer årlig rundt 600 tonn med varer i et bredt produktspekter, som majonesbaserte produkter, barbeque-, pizza - chili- og sushi-sauser, alt laget fra bunnen av. Vi er fortsatt små, og det gir oss fordelen av å kunne tilpasse oss raskt og skreddersy produkter etter kundens ønsker, forklarer daglig leder og eier Per Hermansen.

Skreddersyr etter kundens ønske

Frem til nå har kundene funnet dem gjennom andre fornøyde kunder, og de leverer fast til store kjeder som Pizzabaker’n, Døgnvill Burger og Sabi Sushi.

– Ved nye henvendelser får vi gjerne ønsker fra kunden. Vi lager noen prøver og sammen smaker vi oss fram til ønsket resultat. Vi er veldig opptatt av å ha fornøyde kunder, derfor skreddersys hvert produkt etter deres ønsker og behov.

Vi bruker ferske, lokale råvarer av høy kvalitet der vi kan. Vi er opptatt av å ha en miljøvennlig profil.

Mange planer

Det har vært gode tider helt fra oppstart, men med tiden har de opparbeidet seg rutine og faste oppdrag som gjør at de ikke lenger alltid må jobbe døgnet rundt, selv om kurven stadig peker oppover. Og det skal den fortsette med;

– Vi har mange planer framover, både nasjonalt og internasjonalt. Noen av våre eksisterende kunder ønsker å eksportere og ha med oss på ferden. Planen er å stadig vokse videre, men hele tiden med hue på plass.


Dressingfabrikken

Øraveien 15B
1630 Gamle Fredrikstad

69 34 93 00

www.dressingfabrikken.noKlikk en emneknagg for å lese mer: