AJ Produkter tar deg varmt imot!

AJ Produkters showroom på Kløfta har nylig fått en skikkelig oppgradering, og når du kommer inn dørene blir du varmt mottatt av spreke farger, flere spennende produkter og nye innredningsløsninger – i tillegg til brede smil!

AJ Produkters showroom på Kløfta har nylig fått en skikkelig oppgradering, og når du kommer inn dørene blir du varmt mottatt av spreke farger, flere spennende produkter og nye innredningsløsninger – i tillegg til brede smil! De ønsker at du skal få inspirasjon til å se smarte løsninger som kan forbedre din arbeidsplass – uansett hvor den måtte være.

Flere nye produkter har funnet veien inn i lokalene og du vil se mer bredde av farger og utvalg. Den største forandringen er likevel måten utstillingen er satt sammen på. Det er bygget egne miljøer som skal vise ulike måter du kan innrede funksjonelt og praktisk på. Teamet bak fornyelsen har svingt malerkosten, montert, ryddet og organisert, og det er med store smil om munnen at gjengen hos AJ Produkter ønsker velkommen til den nye utstillingen.

- Det er utrolig deilig å kunne ønske velkommen til den nye utstillingen i vårt showroom – som jeg er veldig stolt av! Vi som jobber i AJ er gode på å finne unike løsninger og muligheter med våre møbelserier. Det synes jeg reflekteres godt i lokalene, og vi har tenkt helhetlig, sier Maja Nilsen Stende, resepsjonist og kundeveileder hos AJ Produkter Norge.

Nye farger, produkter og løsninger

Kontoret har nå fått spille en større rolle i utstillingen og dersom du rusler du fra «rom til rom» i finner du både møterom, lounger, klassiske kontorplasser og hjemmekontormiljø. Flere produktnyheter som ble designet og utviklet for de nye behovene, både under og etter pandemien, har fått plass blant nokså velkjente produkter. Det er blant annet tilbakemeldinger fra kunder som ligger til grunn for fornyelsen av lokalene og for utvalget av produkter som du kan se og prøve i den 1000 m2 store utstillingen.

- Vi ser at mange av de som kommer innom oss er interessere i kontorprodukter, derfor har vi økt fokuset på kontor i utstillingen. Samtidig merker vi at flere ønsker inspirasjon til mulige løsninger for sine kontorlokaler. Nå har vi satt sammen produktene våre på flere ulike måter og brukt farger og tapet for å skape egne miljøer i utstillingen, sier Amund Tangen, Country Manager i AJ Produkter Norge.

Fleksibilitet blir viktig

De siste to årene har mange lært mye om det å tenke nytt og omstille seg. Hjemmet har vært, og kommer til å være en del av den nye kontorhverdagen for mange, og leverandøren av møbler og innredning til arbeidsplassen tror at fleksible møbler og smart innredning blir viktigere enn noen gang. Hybridkontoret gjør sitt inntog – et kontor som er tilpasset en hverdag med både hjemmejobbing og kontorjobbing. Det består gjerne av egne arbeidssoner for konsentrasjon eller samarbeid og sosiale soner. Stoler som hjelper oss med å være i aktivitet blir også viktigere enn noen gang, da mange kanskje ikke har hatt like stort fokus på ergonomi på hjemmekontoret.

Få hjelp til å forbedre arbeidsplassen

I AJ Produkters showroom kan du se og prøve mange produkter og samtidig få hjelp til å finne de produktene som passer til nettopp ditt behov. Du kan selvfølgelig også snakke med prosjektselgere dersom du trenger tips, råd og inspirasjon til hvordan du kan innrede dine lokaler og gjøre arbeidsplassen bedre. AJ Produkter holder til 20 minutter nord for Oslo, like ved E6. Reiser du kollektivt kan du gå til AJ Produkter fra Kløfta stasjon på ca. 10 minutter.


AJ Produkter AS

  Myrvangvegen 14, 2040 Kløfta

  67 02 42 00

  www.ajprodukter.no

{/show}