Braathen Eiendom valgte Norskand

MOSS: - Vi har ufravikelige krav til kvalitet.

- Vi har ufravikelige krav til kvalitet.

- Vi er kresne når vi velger leverandører og samarbeidspartnere. Norskand har gjort så godt inntrykk på oss at vi valgte selskapet som entreprenør til renoveringen av kontorarealer i Haakon VIIs gate 2. Der har de levert på både tid og kvalitet, sier prosjektsjef Jørgen L. Fremstad i Braathen Eiendom.

Det oslobaserte eiendomsselskapet har en eiendomsportefølje på bare fem bygg, men alle er store profilbygg i Oslo, blant annet tre av høyhusene i Barcode i Bjørvika, Haakon VIIs gate 2 i Vika og en av Norges største kombinasjonseiendommer på Alna, der blant andre H&M og Norsk Medisinaldepot holder til.

- Både leverandørselskapene og personene bak er betydningsfulle for oss når vi vurderer nye leverandører. For Braathen Eiendom er kundene og leietakerne det aller viktigste, og vi strekker oss langt for at de skal være fornøyde. Derfor stiller vi samme strenge krav til kvalitet fra alle vi samarbeider med. Det betyr ikke at pris er uvesentlig, men at vi er villige til å betale for kvalitet, sier Fremstad.

Gjorde et godt inntrykk

Kontakten mellom Norskand og Braathen Eiendom ble først etablert gjennom et oppdrag Norskand hadde for et av landets største bygg- og eiendomsselskaper Vedal AS i Bjørvika. Jørgen L. Fremstad fikk gode referanser fra Vedal, og da ledelsen i selskapet i tillegg gjorde et godt inntrykk, ble valget enkelt.

Strenge kvalitetskrav

Det første oppdraget var et svært tidspresset prosjekt med et legekontor i Vika, og eiendomsselskapet var så fornøyd med kvaliteten at de også valgte å tildele mosseselskapet det mer prestisjepregede renoveringsprosjektet i Haakon VIIs gate 2, en eiendom med nærmere 10 000 kvadratmeter kontorareal. Kontorene som inngikk i prosjektet var på totalt 665 kvadratmeter, men som i alle Braathen-eiendommer ble det stilt strenge krav til materialvalg, kvalitet på arbeidet, pris og gjennomføring.

Utfordrende valg

- Vi valgte eksklusive materialer og high end-løsninger i kontorene der Moment Eiendom og de to Aker-selskaper Abelee og Ocean Harvest nå flytter inn. Det handler om Travertin naturstein og heltre eik, både i gulv og som spilehimlinger. Hille Strandskogen Arkitekter som har utarbeidet designmalen, hadde valgt å bruke Travertin ikke bare på veggflater, men også i dørsmyg, blant annet. Selv om dette var et utfordrende valg, løste Norskand og Murmestrene Sveen & Co dette med svært godt resultat.

På samme nivå

- Teamet av håndverkere ble satt sammen av Norskands egne samarbeidspartnere og noen av våre, som vi kjente fra tidligere prosjekter. Totalt sett ble dette et velfungerende team som løste oppgavene etter planen. Siden vi alltid skal levere den høyeste kvaliteten, må alle leverandørene også levere på samme nivå. Braathen Eiendom tar alltid fullt ansvar for alt som måtte skje i forbindelse med våre leieavtaler, og da må vi være sikre på at entreprenøren og deres samarbeidspartnere også er high end.

Planlegger nytt prosjekt

Norskand er allerede i gang med planleggingen av et enda større renoveringsprosjekt i Haakon VIIs gate 2. Arbeidet tar til rundt nyttår.

- Vi valgte Norskand til dette prosjektet også, siden vi nå har etablert et godt forhold til selskapet. De vil være aktuelle for flere prosjekter i fremtiden. De er en av flere leverandører som vi har tillit til. Vi er en spesiell byggherre, og det tar litt tid å lære å kjenne oss og hvor vi legger listen, men Norskand har forstått det, sier Jørgen L. Fremstad.


Norskand

Årvollskogen 90
1529 Moss

69 26 41 41

www.norskand.noKlikk en emneknagg for å lese mer: