De brenner for å gjøre din arbeidsplass bedre

Altistore lanserer i disse dager den helt nye kontormøbelserien DNA. Bak ligger et brennende engasjement for å gi deg og dine ansatte en bedre arbeidsplass.

Altistore lanserer i disse dager den helt nye kontormøbelserien DNA. Bak ligger et brennende engasjement for å gi deg og dine ansatte en bedre arbeidsplass, gjennom design, funksjonalitet og fargevalg. Raskt og uten at det koster skjorta.

Altistore er en del av Frigaardgruppen, har kontor, utstilling og stort lager ved Hevingen i Sarpsborg og har eksistert siden 2007. De er en komplett leverandør til arbeidsplassen og leverer alt av innredning til kontor, lager, verksted, garderobe, skole og barnehage – til hele Norden.

Trygt, kunnskapsrikt og raskt

Sarpsborgbedriften har på få år utfordret «de store» i bransjen, og lykkes med det. Noe av hemmeligheten bak suksessen er nærhet til kundene, strålende service og oppfølging – og ikke minst at svært mye av deres brede produktprogram lagerføres. Slik at der man ellers kanskje er vant til å måtte vente i uker, leverer Altistore på timer og dager.

– Vi er opptatt av å ha et personlig forhold til våre kunder, der tillit, trygghet og kunnskap er viktige faktorer. Vi har dedikerte medarbeidere som hjelper deg med å finne de riktige løsningene. Vårt mantra er at folk handler med folk, og vi jobber hardt for å være etterrettelig, punktlig og til å stole på, forklarer daglig leder Pål E. Johnsen.

Å samle dine innkjøp hos en lokal totalleverandør sparer deg for både tid og penger, samtidig som det er trygt å forholde seg til noen som kjenner deg og ditt behov.

møbler som speiler bedriften

Den moderne arbeidsplassen har forandret seg mye de siste ti årene med hensyn til ”layout”, estetikk og funksjonalitet. Mange arbeidsplasser har omfavnet åpent kontorlandskap, hvor rom åpnes for å fremme samarbeid og en mer horisontal bedriftskultur. Kontordesign har blitt mer arkitektonisk, unik, fargerik, informativ og ren. Altistore har derfor utformet en helt ny serie kontormøbler som gjør det mulig å fremheve virksomhetens DNA, ved at du kan velge blant alle tenkelige NCS-farger på skapfronter. Til tross for lave priser har Altistore klart å utforme kontormøbler i høy kvalitet og med brukerdetaljer du finner på mer kostbare møbler.

“Live. Love. Obay. Work. Your DNA”

Vi har alle et unikt DNA som skiller oss fra alle andre, og som setter spor i omgivelsene. Ofte uttrykt gjennom interesser, en lidenskap eller en sterk personlighet. Og det samme gjelder for din virksomhet. Den har en profil, en identitet, en bransje og en historie å fortelle.

Med DNA kontormøbler fra Altistore kan du nå uttrykke hvem du er og hva du står for gjennom farger og form.

- Kort sagt: Alt du trenger for å uttrykke ditt og bedriftens unike DNA, uten at du må vente i månedsvis eller betale skjorta, utdyper Johnsen.

– Det sier seg jo selv – man trives bedre, jobber bedre og får økt trivsel i fine omgivelser. Se mer: Altistore.no/dna


Altistore

Bredmyra 4
1739 Borgenhaugen

69 16 55 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.