Kjøpte alt nytt fra Kontor Konsult

VÆRSTE: I august 2018 flyttet WiCan inn i nye lokaler. Samtidig kjøpte de alt interiør nytt hos Kontor Konsult. Nå trives de i moderne, lyse og velutstyrte lokaler.

- Vi har alltid handlet møbler og interiør hos Kontor Konsult AS. Vi liker både produktene og menneskene, sier Hans-Morten Anonsen i WiCan Gruppen.
- Vi har alltid handlet møbler og interiør hos Kontor Konsult AS. Vi liker både produktene og menneskene, sier Hans-Morten Anonsen i WiCan Gruppen.

I august 2018 flyttet WiCan Gruppen inn i nye lokaler på Værste i Fredrikstad. Samtidig kjøpte de alt interiør nytt hos Kontor Konsult. Nå trives de i moderne, lyse og velutstyrte lokaler.

- Det er behagelig med leverandører som forstår hva vi etterspør og er løsningsorienterte. Vi sendte over tegninger med romløsninger og mål, så hjalp de oss med å finne fornuftige og passende løsninger. Kontor Konsult er veldig gode på det de gjør og følger opp kunden på en gjennomtenkt og god måte, sier Hans-Morten Anonsen i WiCan Gruppen.

Virksomheten som ble startet på begynnelsen av 2000-tallet, og nå består av syv selskaper, har alltid brukt samme leverandør.

Hyggelige folk

- Vi har aldri før handlet så mye samtidig. Investeringen landet på cirka 500 000 kroner og omfattet alt fra stoler og bord på kontorer og i kantina, til skillevegger, skap, møtebord og så videre. Nå er alle ansatte fornøyde med de løsningene som er valgt, og alt fungerer som det skal.

 - Hvis vi trenger å komplettere vet vi at Kontor Konsult kan levere på dagen, siden de har et velfylt lager like i nærheten. Dessuten leverer de ferdig montert og testet. Det er også hyggelige folk som det er artig å ha på besøk, sier Anonsen.

Handler lokalt

WiCan Gruppen er etablert i Halden og Larvik, i tillegg til hovedkontoret i Fredrikstad. Bedriften leverer økonomi- og datatjenester til små og mellomstore bedrifter på begge sider av fjorden.

- Siden vi leverer mye til kunder i regionen, synes vi det er viktig å handle lokalt selv. Jeg tror de fleste tenker slik når det gjelder denne typen innkjøp. Vi kjøper det vi trenger av møbler og interiør fra Kontor Konsult også til våre avdelinger i Halden og Larvik, der vi har totalt fem ansatte, i tillegg til drøyt 20 i Fredrikstad, sier Anonsen. Han legger til at bedriften stadig er i vekst, en tilstand de egentlig har vært i siden starten.

Holder prisene nede

Kontor Konsult AS leverer nye møbler til kontor, kantine, møterom og fellesområder. De importerer og leverer møblene selv, slik at kunden unngår fordyrende mellomledd. Fra sitt 3.000 kvadratmeter store lager kjører de daglig ut møbler og interiør, monterer alt på plass og tester at alt fungerer før de betrakter leveransen som fullført. Kontor Konsult kjøper inn i store kvanta for å holde prisene nede og omsatte i 2017 for 22 millioner. 


Kontor Konsult AS

Strykerveien 21
1658 Torp

69 33 90 40

www.kontorkonsult.no