Kundene kommer tilbake til Byggmakker Brobekk

OSLO: Gjennomføringsevne og leveringskvalitet gjør at Byggmakker Brobekk vinner store kjøkkenkontrakter.

Gjennomføringsevne og leveringskvalitet gjør at Byggmakker Brobekk vinner store kontrakter på levering av kjøkkenløsninger. Her får fagfolk gode råd og proff veiledning når kjøkken, bad eller garderobe skal kjøpes inn til prosjekter.

Hos Byggmakker Brobekk sørger blant annet en innbydende butikk med flotte utstillinger for at sluttkunden lettere kan forestille seg sine valgmuligheter når de har kjøpt leilighet i et prosjekt. Butikken blir ofte brukt til kundekvelder i forbindelse med oppstart av prosjekter.

– Sluttkunden er svært fornøyd med å kunne komme til butikken for å plukke ut de løsningene de ønsker. Vi har tegnetime med kundene og finner de beste løsningen sammen, sier Gunn Lena N. Lien, salgsleder for kjøkken, bad og garderobe.

Gjennomføringsevne

Byggmakker Brobekk har en egen prosjektavdeling med en key account manager (KAM), anbudsregner og seks prosjektselgere. Prosjektene følges fra anbud til sluttoppgjør, og de jobber etter LEAN-metoden. De har fokus på kundetilfredshet og legger stor vekt på å følge opp kundene i alle ledd av prosessen.

– Vi jobber aktivt med å høste erfaringer fra de ulike prosjektene vi har vært med på. I dette ligger det evaluering underveis og etter ferdigstillelse, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, sier KAM, Cathrine Moe.

Hun trekker fram gjennomføringsevne og kvalitetssikring som to sentrale grunner til at både store og små kunder gjerne kommer tilbake med nye oppdrag og bestillinger.

Enkelt å være kunde

For kunder som kjøper kjøkken i privat regi tilbyr vi gratis tegnetime og montasjeavdeling som kan montere. Ønsker kunden å koordinere hele rehabiliteringsjobben, har Byggmakker et kundeprogram som heter Fiks Ferdig, hvor du får tilbud på alt du trenger, sier Lien.

Byggmakker ligger på Brobekk mellom Risløkka og Alnabru. Her tilbys både stor, gratis parkering og kundevennlige åpningstider. Plasseringen gjør det også lett å komme dit med buss, tog eller t-bane.


Byggmakker Brobekk AS

Haraldrudveien 5
0581 Oslo

24 05 56 00

www.byggmakker.noKlikk en emneknagg for å lese mer: