Med lidenskap for gulv

Floor Factory tar stadig nye markedsandeler i boligmarkedet, takket være et enormt utvalg og ansatte med stor fagkunnskap og lidenskap for gulv.

- Vi blir stadig anbefalt av aktører i proffmarkedet. Men med vår sentrale beliggenhet på Frogner ”ramler” det også inn mange privatkunder, sier butikksjef Thale Silva og selger Kenneth Hansen. Butikken har delikate utstillinger, og ansatte som kan lytte til kundens behov og gi gode råd. 

Floor Factory tar stadig nye markedsandeler i boligmarkedet, takket være et enormt utvalg og ansatte med stor fagkunnskap og lidenskap for gulv.

Det er fire år siden gulvkonseptet ble lansert, og består i dag av tre butikker, på Frogner i Oslo, i Ringsaker og på Hurum.

- Vi har ambisjoner om ytterligere vekst de kommende årene, men leverer allerede til adresser over hele landet, sier Thale Silva, butikksjef for utsalget på Frogner.

Stort utvalg

Floor Factory samarbeider tatt med moderselskapet ParkettPartner AS, som har gitt god drahjelp både i forhold til omdømmebygging og rask vekst. Butikken leverer alt fra parkett, heltregulv, mønsterparkett, laminat, kork og designgulv, og er blant annet landets eneste leverandør av den ledende tyske parkettprodusenten HARO. Det gjør dem til en foretrukket leverandør av gulv for boligutviklere.

- Gulvet er helt avgjørende for det designet og den atmosfæren du ønsker å skape i rommet, og er således den viktigste flaten. Vi bidrar både med rådgiving, befaring, montering og service av gulv for å sikre et optimalt resultat.

Blir anbefalt

Byggherrene ønsker å tilby boligkjøperne gode standardløsninger av gulv i tillegg til attraktive tilvalgsmuligheter. Det får de her hos Floor Factory, og fornøyde kunder anbefaler dem til andre.

- Det er den beste markedsføringen vi kan få! understreker hun.