Skreddersydde tepper til alle formål

ROLVSØY: Tepper i alle størrelser, farger og fasonger etter mål og med svært kort leveringstid til bedriften, hjemmet eller båten.

Daglig leder Peter Gverovic og eier Dag Brennmoen brenner for tepper og god kundeservice. Her i butikken i Dikeveien med sine to hunder.
Daglig leder Peter Gverovic og eier Dag Brennmoen brenner for tepper og god kundeservice. Her i butikken i Dikeveien med sine to hunder.

Tepper i alle størrelser, farger og fasonger etter mål og svært kort leveringstid. Enten det er til bedriften, trappene, i hjemmet eller båten. Hos Teppemannen i Fredrikstad brenner de for tepper og god, gammeldags kundeservice.

Tepper er igjen veldig populært. Hvem vil vel ikke gå på et deilig, varmt og mykt underlag? Det tar Teppemannen på alvor. I Dikeveien har de til enhver tid rundt 2 000 tepper som gjør at du kan gå rundt i butikken å kjenne og se på kvalitet, utvalg og farge før du bestemmer deg. Skulle det være noe du ikke finner, skaffes det raskt.

Vegg-til-vegg-teppe igjen populært

Her finner du alle typer tepper, fra rød løper til kelim, og det som igjen er blitt populært: vegg-til-vegg-teppe.

– Vi er midt i en teppeboom, og vegg-til-vegg-teppe, spesielt til soverom, selger vi mye av. Folk er mye ute og reiser og vil ha den luksuriøse hotellfølelsen på sitt eget soverom. Soveromsserien Luna selger vi enormt mye av. Ikke så rart, kanskje. Det er jo deilig å sette føttene rett ned på noe mykt og varmt rett etter at man har våknet, forklarer eier Dag Brennmoen.

Skreddersøm på stedet

Teppemannen er en dedikert teppebutikk, og er opptatt av å gi kundene akkurat det de trenger, uten unødvendig ventetid. I 2020 vil de satse ytterligere på en av sine spesialiteter: Skreddersøm.

– Her gjør vi alt på stedet. Du får bestilt alt etter nøyaktige mål, og vi kommer gjerne til deg og måler opp. Så klippes og kantsys alt her, oftest med levering allerede dagen etter. Det gjelder store og små tepper, løpere, og også alt av trapper, som vi har spesialisert oss på. Ingen trapp er en for stor utfordring for oss, vi kommer og tar mål, lager maler og former teppet ut ifra det hos oss, før det så monteres i løpet av to, tre timer hos kunden, utdyper daglig leder Peter Gverovic.

Hoteller og eiendomsutviklere

Teppemannen besitter bred kompetanse innen både tepper og gulvbelegg, og leverer til store eiendomsutviklere og hoteller, i tillegg til næringslokaler. Med direkte forbindelse til store teppeprodusenter i Europa kan prosjekter på tusenvis av kvadratmetre leveres etter kundens behov.

– Det pågår en leilighetsboom i Viken nå, og flere eiendomsutviklere har benyttet oss til nettopp skreddersøm av gulv. Vi bistår med rådgivning i forkant og setter opp konkrete pakkeløsninger skreddersydd for de spesifikke prosjektene, enten det er vegg-til-vegg-tepper, løpere, vinyl eller avskrapningssystemer for inngangspartier, sier Brennmoen.

Tepper til båt

Ingen i Østfold er større enn Teppemannen når det kommer til skreddersøm av båttepper, som opplevde stor etterspørsel i 2019. Nå ligger det an til at bedriften må øke antall ansatte i 2020, siden oppdragene og markedene stadig ekspanderer.

– Vi skreddersydde vel til 85–90 båter bare i fjor sommer, og der sprer jo ryktet seg raskt, så vi forventer langt mer i 2020. Det var en episode der vi fikk en stor bestilling fra en russisk  fraktbåt som nettopp hadde klappet til kai, og som kom rett til oss! Det var svært begrenset med felles språkkunnskaper, og vi fikk virkelig testet hvor viktig det er å ha alt på lager, så kundene kan kjenne og klemme på produktene. Ryktet spredde seg også til campingfolket, som ønsker tepper i vogn og telt, og balkonggress. Utviklingen har gått over all forventning, og vi ser veldig lyst på året som kommer, siker Gverovic.


Teppemannen AS

Dikeveien 33
Rolvsøy

948 60 066

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.teppemannen.noKlikk en emneknagg for å lese mer: