Alltid til stede for næringslivet

Sparebank1 Modum i Vikersund er alltid til stede for næringslivet i regionen.

Næringslivsledere ønsker ofte personlig service, nærhet til kunderådgiveren og et bredt produktspekter når de velger bank. Sparebank1 Modum kan tilby alt dette. I tillegg har de rask responstid.

Svært få virksomheter bytter bankforbindelse med jevne mellomrom. Derfor er det viktig å velge riktig, og se etter egenskaper man finner attraktive når man først inngår en avtale. Det beste er ofte en liten bank med store tjenester.

Gode produkter

- Sparebank1 Modum kan tilby et komplett produktspekter, takket være vårt samarbeid innenfor Sparebank1-gruppen. Selv om ikke alle ser på oss som den gitte næringslivsforbindelsen, har vi gode produkter med konkurransedyktige betingelser for alle. Næringsliv har alltid vært et satsingsområde for oss, og lokalt er vi bankforbindelse for både Modum Bad, kommunen og den lille snekkeren på hjørnet. Våre produkter kan tilpasses enhver størrelse, sier Lars Hovland, som er banksjef for kunderettet virksomhet.

Alltid til stede

Det er et både aktivt og sammensatt næringsliv i regionen Sparebank1 Modum opererer i. Bedrifter er ofte ganske ulike i form, men hva som er kjennetegnet på en god bank, er de ofte enige om.

- Vi fokuserer derfor på relasjoner og er alltid til stede for kundene våre. Fordelen med å bruke en bank som vår er at man får en fast rådgiver, som «alltid» svarer og som kjenner deg som kunde. Du slipper å gå den lange veien gjennom presentasjon og alle andre formaliteter før du kommer til saken. Derfor kan vi operere med kort responstid, sier leder for bedriftsmarkedet Gro Spone.

Vært her i 175 år

Banken har i dag syv medarbeidere som jobber mot næringslivet. De liker å besøke sine kunder og slå av en prat hos de som ønsker det. Andre kan benytte et moderne kundesenter eller stikke innom den lokale møtearenaen.

- Som følge av samarbeidet i Sparebank1-gruppen har vi moderne systemer, godt utviklede produkter og en kompetanse på høyde med store forretningsbanker. Etter 175 år med innskudd og utlån kan vi også slå fast at Sparebank1 Modum er her i både gode og dårlige tider. Nå ønsker vi at flere bedrifter i Modum, Øvre og Nedre Eiker og omkringliggende områder oppdager våre fordeler. Vi ønsker oss et bredt bransjespekter i kundeporteføljen, sier Gro Spone og Lars Hovland.