Den lille, store banken med hjerte for lokalmiljøet

Når mye digitaliseres og blir upersonlig satser Lillestrømbanken annerledes. De tilbyr alt av digitale løsninger med personlig service og alt på ett sted: Bank, forsikring og pensjon.

Thorbjørn Einseth byr gjerne på en kaffe, sammen med gode råd om bank, finans og forsikring.
Thorbjørn Einseth byr gjerne på en kaffe, sammen med gode råd om bank, finans og forsikring.

I en tid der mye digitaliseres og blir upersonlig satser Lillestrømbanken annerledes.

De tilbyr alt av digitale løsninger, men fokuserer i tillegg på personlig service og tilbyr alt på ett sted: Bank, forsikring og pensjon til både bedrifter og private, gjerne i kombinasjon.

LillestrømBanken er en selvstendig sparebank eid av kundene med historie helt tilbake til 1887, og dermed Lillestrøms eldste bedrift.

Samtidig er de en del av  Eika-alliansen, med de musklene det gir. En perfekt bank for deg og din bedrift, der du får alt og kun trenger å forholde deg til en.

Familiebedriftene

Romerike har mange familiebedrifter, og disse ønsker Lillestrømbanken å ta ekstra godt vare på.

– Vi ligger lett tilgjengelig til på både Lillestrøm Torv og i Lørenskog. Her får småbedrifter personlig oppfølging og rådgivning om både selve bedriften, eierne, de ansatte og deres familier.

De forholder seg til én kunderådgiver, som får med seg et team på huset om det er flere områder som skal berøres.

– Det gir bedriften mulighet til å overlate mye i våre hender, og samtidig ta vare på og gi et godt tilbud til sine ansatte, forklarer Anne Wood, leder for bedriftsmarkedet.

#Heierpå lokalt næringsliv

Banken er også opptatt av byen og områdets næringsliv, i et av Norges sterkest voksende områder.

Her er det flere nye etablerermiljøer med hele Romerike som nedslagsfelt, som det helt nye Igloo på SNØ på Lørenskog.

– Det er viktig å ta vare på gründermiljøet i distriktet, så de ikke heller velger å søke ut. Vi trenger å holde all den gode kompetansen og verdiskapningen her, fortsetter Wood.

– Vi har rådgivere med kompetanse på alle områder, og hjelper deg gjerne enten det gjelder lån, forsikringer, innskuddspensjon, opprettelse av bedriften, finansiering og leasing.

I tillegg er de tungt inne og støtter lokal breddeidrett og er synlige i lokalmiljøet.

– Det synes at vi bryr oss, vi er lokalbanken og blir satt pris på av lokalmiljøet, skyter Kine Lund, finansiell rådgiver på privatmarkedet inn.

For deg og din bedrift

Hos Lillestrømbanken er ingen bedrifter for små til å få den gode kundebehandlingen de er så kjent for.

Her er det kort vei mellom avdelingene og beslutningstakerne, noe som gir kort behandlingstid, mulighet til å se helheten og raske svar.

– Noen spørsmål er for store for nettet. Det er ikke alle roboter som stiller de riktige spørsmålene eller gir svarene du ønsker. Da er det godt å ha en kundebehandler som svarer på det du lurer på.

Alle kan komme hit og få gjort alt på ett besøk: Opprette kontoer for den nye bedriften din, få råd om hvilke forsikringer du da trenger og søke om finansiering.

– Du kan samtidig dekke eventuelle private behov, som forsikring, bilfinansiering så videre. Vi byr på kaffe, sier finansiell rådgiver på privatmarkedet Thorbjørn Einseth med et smil.


Lillestrømbanken

 Torvet 5, 2000 Lillestrøm

 63 80 42 00

 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 www.lillestrombanken.no


 Her finner du oss