Sparebank1 Finans satser videre i Østfold

- Sparebank 1 Finans har en visjon om å være sammen om å skape langsiktige verdier for samfunnet, våre kunder, eiere og ansatte.

Sparebank1 Finans Østlandet, avd. Fredrikstad ligger sentralt til med flott utsikt. F.v Stian Haugsrud, Ingrid Lundh, Anne Therese Hovland og Line Holm Johansen.

SpareBank1 Finans Østlandet er et solid og lønnsomt finansieringsselskap i vekst, eid av SpareBank1 Østlandet (95 %) og SpareBank1 Ringerike Hadeland (5 %).

Hovedkontoret ligger på Hamar, og avdelingskontoret for Østfold ligger i Fredrikstad. Totalt er de ca. 60 ansatte med en forvaltningskapital på ca.9 milliarder. Kontoret i Østfold ved Ingrid Lundh, Line Holm Johansen og Anne Therese Hovland forvalter en portefølje på rundt en milliard.

Viktig med lokal forankring

Sparebank1 Finans tilbyr leasing, næringslån og salgspantlån til bedrifter og privatpersoner gjennom forhandlere og direkte mot kunder.

Våre bedriftskunder er innen de fleste bransjer som bygg- og anlegg, transport, landbruk, industri og produksjon. For privatmarkedet formidles finansiering både via forhandlere og direkte innen personbil, caravan og båt.

Vårt mål er:

  • å tilby konkurransedyktige og fleksible finansieringsløsninger
  • å være en aktiv og tilgjengelig samarbeidspartner for deg som kunde
  • å gjøre finansiering enkelt, trygt og effektivt

Sammensveiset team

Ingrid Lundh og Line Holm Johansen jobber mot bedriftsmarkedet, og Anne Therese Hovland jobber mot privatmarkedet. Til sammen har de tre jentene over 30 års erfaring innen bransjen finans, og fremstår som et solid og sammensveiset team.

Fokus på høy vekst

Stian Haugsrud, leder for bedriftsmarkedet i Sparebank 1 Finans Østlandet, forteller at selskapet nå i ferd med å legge en ny fireårs strategi. Her vil man ha fokus på høy vekst i alle segmenter og markeder.

For det lokale teamet er det viktig å kjenne kundene, deres bransjer og være tett på.

Vi jobber relasjonsbasert mot kunder og gjennom forhandlere. Nå har vi vært gjennom en tid som har vært tøff for mange. Da ser vi at vi har en stor fordel å kjenne kundene våre godt. For oss er det viktig med lokal forankring. og å kjenne godt til kundenes bransjer og markedet som helhet, forteller teamet.

Kontaktinformasjon:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.       Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.          Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Salgssjef Bedriftsmarked    Salgssjef Bedriftsmarked             Salgssjef Privatmarked

Mob: 91 64 05 52                   Mob:901 58 337                      Mob: 948 17 112 


Sparebank 1 Finans Østlandet, avd Fredrikstad

  Gamle Beddingvei 28, 1670 Kråkerøy

  www.sb1fo.no

{/show}