Din nye strateg, analytiker og økonomisjef

KJELLER: TheVIT tilbyr regnskapstjenester, eller gjerne en hel økonomi- eller HR-avdeling med kompetanse og kapasitet som normalt er forbeholdt store organisasjoner.

Et godt miljø med sterk fagkompetanse er godt for både ansatte og kunder.
Et godt miljø med sterk fagkompetanse er godt for både ansatte og kunder.

TheVIT kan, i tillegg til regnskapstjenester, tilby deg en hel økonomi- eller HR-avdeling med kompetanse og kapasitet som normalt er forbeholdt store organisasjoner, eller kun deler av en slik, som kan kombineres med dine interne ressurser. Alt etter størrelse og behov.

TheVIT har gått inn på eiersiden i Sparebank1 Regnskapshuset Østlandet, som fra oktober også blir hetende TheVIT.  Lillestrøm-kontoret het opprinnelig Frostad & Skyrud, og kan fremdeles tilby bred spisskompetanse innen regnskap og lønn, men nå i tillegg tjenester innen HR, controller, analyse, forretningsutvikling og både økonomi- og finanssjef for kortere og lengre perioder.

Tungt fagmiljø

TheVIT har kontorer i Oslo, Østfold, Innlandet og Gardermoen, i tillegg til kontoret på Lillestrøm, med 50 ansatte.

– Vi er et tungt faglig miljø med lang erfaring innen faget. I tillegg til all kompetanse på huset, benytter vi også ressurser ved de andre kontorene ved behov. Våre kunder ønsker en som har innsikt i bedriften, ser helheten og forbedringsområder – en rådgiver, og samtidig en som kan hjelpe dem å gjøre noe med det, forklarer Frank R. Olsen, leder av TheVIT Lillestrøm.

Velfungerende samarbeid

Omstilling er ikke alltid lett, uansett hva bedriften driver med. For de 50 ansatte på Lillestrøm har det vært en smidig prosess;

– Utvikling av et stort regnskapsmiljø til også å være et velfungerende rådgivermiljø kan være krevende. I vårt tilfelle er begge miljøer oppe og går fra før. Derfor har det fra første stund handlet om noe vi er, ikke noe vi skal bli langt der fremme. Vi er fremdeles store på regnskap, men har i tillegg enda mer å tilby våre kunder nå.

Verdi, innovasjon, team

Fokuset for TheVIT er å skape verdi for kunden ved å jobbe innovativt og kreativt, finne nye løsninger og benytte ny teknologi. Dette gjør de ved å jobbe sammen i team, både med bedriften og ved å ta med frisk kompetanse inn for å hjelpe bedriften videre. Derav navnet: Verdi, innovasjon og team – VIT.

– Gjennom våre fleksible løsninger får kundene tilpasset forretningsmessig styringsinformasjon og tilgang til kompetanse og kapasitet som normalt er forbeholdt større virksomheter.

Selv har de tatt konsekvensene av nytenkning og blitt heldigitale.

– Vi har akkurat flyttet våre permer i kjelleren, så her er hyller og pulter rene, og kun skjermen igjen. Nå trenger vi bare å finne ut hva vi nå skal fylle kontoret med, smiler Olsen, før han fyker avgårde på den elektriske sparkesykkelen til neste møte.


TheVIT AS

Gunnar Randers vei 24
Kjeller

992 75 162

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.