En samarbeidspartner du kan regne med

FREDRIKSTAD: Med lokal tilstedeværelse og internasjonal styrke, er Accountor blitt et foretrukket regnskaps- og rådgivingskontor for alle typer bedrifter.

Accountor gir kundene det de ber om, til riktig tid og som avtalt. – Alle våre kunder er viktige og vi har som mål å gi førsteklasses service til alle, lover daglig leder Oddvar Høyum (t.v.) og Anand Amo.
Accountor gir kundene det de ber om, til riktig tid og som avtalt. – Alle våre kunder er viktige og vi har som mål å gi førsteklasses service til alle, lover daglig leder Oddvar Høyum (t.v.) og Anand Amo.

Med lokal tilstedeværelse og internasjonal styrke, er Accountor Fredrikstad blitt et foretrukket regnskaps- og rådgivingskontor for alle typer bedrifter i regionen. – Vi er opptatt av å gi kunden merverdi, sier daglig leder Oddvar Høyum.

Accountor er Nord-Europas største selskap innen regnskaps- og rådgivingstjenester, og er representert på over 70 kontorer og lokasjoner i Norge. Det kommer deg som kunde til gode ved at det er ubegrenset tilgang til ressurser og kompetanse, samt at de alltid ligger i front på systemnivå.

– Samtidig er det den lokale forankringen og investeringen i de lokale kundenes framtid som har gjort oss til en ledende aktør i markedet for bedrifter i alle størrelser, understreker Høyum.

Med merkevareløftet ”Lidenskap for resultater” er de drevet av et brennende ønske om å styrke dine økonomiske resultater.

Nærhet er viktig

Accountor har 20 ansatte ved kontoret i Dikeveien på Rolvsøy. Staben representerer et bredt spenn både i alder og kompetanse, og legger sterk vekt på å følge deg som kunde tett opp ved å fange opp utvikling og trender både i bedriften og i bransjen på et tidlig stadium.

– Men også å utfordre ved å stille spørsmål, slik vi også ønsker at våre kunder skal utfordre oss til å se verden fra deres perspektiv. På den måten utvikler vi oss og vokser sammen med våre kunder, sier han.

Nettopp å bry seg om kunden og kundens regnskap gjennom den nære kontakten, er en viktig del av filosofien og suksessen.

– Vi er opptatt av at også kundene skal bli interessert i sitt eget regnskap og de økonomiske utsiktene for bedriften, slik at de skal få et korrekt bilde til å kunne fatte beslutninger; Hvordan tenker han eller hun det ser ut om tre år. Og fem år?

– Det kan også handle om å spille ball rundt et enkeltstående prosjekt eller oppdrag i forhold til lønnsomhet og hva som kan være smart å tenke på. Derfor inviterer vi jevnlig til en prat hvor vi spør hvordan det står til – både med bedriften og markedet generelt.

– Vi er nok litt vaktbikkjer med ønske om å utgjøre en forskjell for kundene, legger han til.

Avdekke behov

Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester – som favner rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger mm. – med egne dedikerte spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning.

– Men for oss er det ikke om å gjøre å overta flest mulig av oppgavene, det handler om å samarbeide med kundene om hva de eventuelt ønsker å ha hånd om selv, og hva de ønsker å overlate til oss.

Derfor er det viktig å avdekke behovet i den første kontakten med kunden og tilpasse de beste løsningene. Her bygges også en tillit og felles forståelse som er svært viktig i kundeforholdet.

– Før var bransjen vår preget av at vi var saksbehandlere som sørget for å holde myndighetene på avstand og skrev rapporter som ofte havnet ulest i en skuff. Nå er vi langt tettere på og samarbeider aktivt med kunden om tilstanden, utviklingstrekk og framtidsutsikter. Det har vi fått til gjennom effektivisering og automatisering, som har frigjort tid til rådgivning og omsorg for kunden. Som igjen skaper merverdi og forutsigbarhet.

Fornøyde ansatte

Skal Accountor leve opp til sine høye målsettinger, må de ha ansatte med lidenskap for sine kunder. Det betinger at de trives på jobb, derfor legges det mye vekt på å ha et åpent og inkluderende arbeidsmiljø.

– Ja, her er det mye latter å høre i gangene. Å skape samhold og et godt kollegium er viktig både for trivsel og egenutvikling. Det føler jeg at vi har lyktes godt med i fellesskap, sier Høyum, og ønsker deg velkommen til en samarbeidspartner du trygt kan regne med!


Accountor AS, avd. Fredrikstad

Dikeveien 50
1661 Rolvsøy

69 33 91 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.accountor.no