Er du bruker av Visma eAccounting?

HALDEN: Mange har tatt i bruk Visma eAccounting og trodd at resten ordnet seg selv. Så enkelt er det ikke alltid, men Siffer Økonomi kan hjelpe.

Lena Kalsen, daglig leder hos Siffer AS i Halden, kan fortelle at bedriften kan bistå brukere av VismeeAccounting i hele landet. – Det er bare å ta kontakt, sier hun.
Lena Kalsen, daglig leder hos Siffer AS i Halden, kan fortelle at bedriften kan bistå brukere av VismeeAccounting i hele landet. – Det er bare å ta kontakt, sier hun.

Mange små og mellomstore bedrifter har tatt i bruk Visma eAccounting og trodd at resten ordnet seg selv. – Så enkelt er det imidlertid ikke!

– Derfor har vi tilegnet oss inngående kompetanse om programmet for å kunne bistå, sier Lena Kalsen, daglig leder hos Siffer AS i Halden.

Regnskap og fakturering for små bedrifter. Spar tid og jobb mer effektivt med Visma eAccounting. Sett regnskapet på autopilot.” Slik lyder det i reklamen, og per nå er det 35.000 bedrifter som har tatt systemet i bruk på landsbasis. Rundt 10–11.000 av disse har regnskapsfører.

– Det viser seg imidlertid at dette slett ikke går på autopilot, og  mange har derfor kommet til oss for å få hjelp. Derfor har vi sørget for å sette oss inn i programmet for å kunne bistå på best mulig måte, sier Lena. 

 Begynt i feil ende

– Vi ønsker å være tilgjengelig også de som har tatt egne valg når det gjelder regnskapsprogram, og som har trodd de skal kunne mestre det selv. Så har hverdagen innhentet dem, både når det gjelder tidsbruk og systemforståelse. Mange har rett og slett begynt i feil ende, og må starte helt forfra. Uansett hva de ønsker hjelp til, skal de vite at vi er her og har kompetanse til å bistå.

Lena presiserer at denne satsingen ikke går på bekostning av bedriftens øvrige tjenester, men er et supplement til bedrifter som har behov for assistanse nettopp innenfor Visma eAccounting.

Et av Østfolds største

Med sine 24 ansatte – til sammen nærmere 340 års erfaring – er Siffer Haldens største regnskapskontor, og også et av Østfolds største.

– Fornøyde kunder anbefaler oss i sine nettverk, som har bidratt til et jevnt tilsig av kunder de siste årene. Vi er også bevisste på å være synlig i markedet og på faglige forum.

Lena trekker også fram at Siffer har vokst og utviklet seg sammen med sine kunder, ved at de har fulgt mange selskaper tett fra etablering til vekst, utvidelser, oppkjøp og fusjoner. Hun retter samtidig en stor takk til sine dyktige og engasjerte ansatte som alle har et genuint ønske om å  utgjøre en verdifull ressurs for sine kunder. 

– Samtidig er det ikke rom for å lene seg tilbake og være fornøyd. Dette er en bransje i kontinuerlig bevegelse, som betinger at du hele tiden må være framoverlent og i forkant av utviklingen. På den måten kan vi være en nyttig samarbeidspartner, sparringspartner  og rådgiver for våre kunder, selvsagt i tillegg til at alt det regnskapsmessige er i tråd med regelverket.

Alle bransjer

Siffer leverer tjenester til alle bransjer, og har spesialkompetanse innenfor blant annet  skattespørsmål, selskapsstiftelser, personaloppfølging, lag- og foreninger, utarbeidelser av forretningsplaner, HMS og internkontroll. 

Med spesiallaget regnskapssystem for landbruksnæringen og medarbeidere med høy kompetanse og erfaring innen for næringen, har de mange gårdsbruk i hele regionen i porteføljen.

Fleksible løsninger

Med fleksible løsninger, kan du som kunde selv velge om du ønsker å utføre noe arbeid selv eller om du vil overlate alt til Siffer og med det konsentrere deg hundre prosent om primæroppgavene i bedriften.

– Vi har gode løsninger for arbeidsfordeling mellom våre kunder og oss, og de kan selv velge hvordan de ønsker å ha tilgang til sitt regnskap; løpende tilgang med oppdatert informasjon, rapportering via web eller rapportering etter avtalt frekvens. Vi vil alltid sikre at du har tilgang til nødvendig regnskapsinformasjon, understreker hun.

Skyløsninger åpner for at du som kunde kan ha tilgang til eget regnskap og all dokumentasjon uansett hvor man skulle befinne deg. Siffer har bygd spisskompetanse på systemer som Xledger , Duett, Tripletex og Visma eAccounting , som kan gi deg løpende ajourført regnskapsdata til enhver tid!

Også tjenester innen personaladministrasjon og oppfølging av ansatte er en del av det brede kompetanseområdet. Siffer leverer lønnstjenester som sikrer rett lønn til rett tid, og holder seg løpende oppdatert på lovendringer.

– Ta gjerne kontakt for en uformell prat, så finner vi sammen ut om vi kan styrke bedriften din ytterligere, oppfordrer Lena Karlsen.


Siffer Økonomi AS

69 21 17 50

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.siffer.net