Integrert og enkel innkreving med Kravia

Østfold Inkasso fusjoneres med Kravia. For kundene betyr dette at dyktige fagfolk får tilgang til bedre teknologi og verktøy som gjør innkrevingen smidigere og enklere.

Cathrine B. Brynildsen og Østfold Inkasso er fusjonert med Kravia og Thomas Rødahl.

Østfold Inkasso fusjoneres med Kravia. For kundene betyr dette at dyktige fagfolk får tilgang til bedre teknologi og verktøy som gjør innkrevingen smidigere og enklere.

- Vi ønsker at våre kunder her i Østfold skal ha markedets mest brukervennlige systemer. Den siste tiden har det kommet flere muligheter i finansbransjen, og Kravia er best i landet. Derfor slår vi oss sammen med dem, sier Cathrine B. Brynildsen i Østfold Inkasso.

Viktig lokalt

Østfold-bedriften ønsket å drive videre lokalt etter fusjonen, både av hensyn til lokale kunder og den lokale kompetansen og markedskunnskapen hos de ansatte. Kravia, med totalt 50 ansatte, har nå kontorer i Trondheim, Bergen, Stavanger og Fredrikstad.

Østfold Inkasso har hjulpet sine kunder helt siden 1996, og Brynildsen kjenner markedet svært godt etter sine 23 år i selskapet. Gründer og hovedaksjonær er Lars Ruud, som hadde såpass gode samtaler og mye felles visjoner med Kravia at han solgte selskapet han grunnla.

- Det er trygghet for kundene våre at vi er lokale. Det gode teamet vi har blir med videre. Regnskapsførere og bedrifter vi samarbeider med vil få tilgang til enda bedre systemer som er integrert med en rekke regnskapssystemer, sier Brynildsen.

Thomas Rødahl i Kravia representerer på mange måter et teknologiselskap som har spesialisert seg på inkasso. Kravia vokser hurtig, og skal også ekspandere i Sverige og Finland. Teknologien og systemene er drivere for store volumer og vekst.

Systemer knyttet sammen

Moderne inkassosystemer som Kravia har utviklet er sømløst knyttet til kjente økonomisystemer fra Visma, Fiken, Uni economi, Tripletex, PowerOffice og flere, i tillegg til banksystemer.

- Finansbransjen er nesten helt digitalisert. Først kom de rene nettbankene, så ble regnskapssystemene bedre. Vi jobber med å revolusjonere innfordringsbransjen, som har ligget litt etter, forteller Thomas Rødahl.

Med Kravias teknologi kan regnskapsførere og bedrifter nå, med ett enkelt klikk fra sitt regnskapsprogram, sende purring og følge opp kunder som ikke har betalt.

Hyggelig samarbeid

Inkassoselskaper hjelper bedrifter som har solgt sine varer og tjenester, men ikke har fått betalingen som avtalt. Det er viktig at alle involverte i en sak møter hyggelige og imøtekommende personer med kunnskap. Kravia-ansatte vil være en nær partner for kunden, som opprettholder tilliten til betaling og innfordring.

- Vår filosofi er at vi skal gjøre jobben enklere for kundene. Nå gleder vi oss til å jobbe sammen med Cathrine og alle hennes dyktige kolleger, avslutter Rødahl.


Kravia Fredrikstad

  Pancoveien 28, 1624 Gressvik

  69 34 34 34

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  wwwostfoldinkasso.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: