Jubilant med ambisjoner om vekst

Strømmen Sparebank runder 100 år i 2021 og ruster seg for en økning i bedriftsmarkedet.

Svein Risa er nyansatt bedriftskunderådgiver i 100 års jubilerende Strømmen Sparebank og blir en del av laget til Frank Skoveng (bak fra venstre) Dan Borgersen og Kenneth Ferger.

- Vi er i grunnen gode på alt, men vi er spesielt gode på eiendom, smiler assisterende banksjef Frank Skoveng som er leder av bedriftsmarkedet i Strømmen Sparebank som runder 100 år i år.

 

I sitt jubilerende år oppbemanner Strømmen Sparebank. Banken ruster seg for å få flere kunder og øke markedsandelen i bedriftsmarkedet. Svein Risa har nettopp startet opp som kunderådgiver på bedriftsmarkedet og er både sulten og motivert for oppgaven.

60, 70 og 80-tallet

- Svein er i likhet med oss andre en lokal gutt. Han er født på 80-tallet, hans kollega Kenneth Ferger er født på 70-tallet og selv er jeg født på 60-tallet, smiler lederen til de to.

Man kan gjerne føle seg ung til sinns når man er 50 pluss/minus, men hvor man faktisk er i livet har til en viss grad betydning for å forstå kunden. Og en god kunderelasjon er noe Strømmen Sparebank er veldig svært opptatt av, sier Frank Skoveng.

Deler gjerne

- Vi er opptatt av å møte kundene der kunden er, understreker Dan Borgersen som er salgs- og markedsansvarlig i Strømmen Sparebank. Både mentalt der kunden er og der kunden befinner seg fysisk, legger han til.
- Vi er en lokal sparebank på Romerike, som opererer i regionen, har en og annen kunde utenfor også, men fokuserer på Romerike og som ønsker en lokal forankring og tilknytning.

- Det betyr at vi kanskje ikke tar de største engasjementene. De slipper vi villig videre til større aktører. Men vi deler gjerne. En større virksomhet med betydelige engasjementer tar vi mer enn gjerne deler av engasjementet til, forteller lederen av bedriftsmarkedet i banken.

Bedre lag


Nytilsatte Svein Risa håndterte markedet på Romerike også i sine 8 år som ansatt i en av de store landsdekkende bankene. Han ser nå fram til å være nærmere kunden i en lokal bank og blir ivrig og engasjert når han blir spurt om hvorfor han ønsket å begynne i Strømmen Sparebank.

- Jeg har ofte tenkt på fordelene det vil være for meg som liker meg ut mot kunden å være i en mindre bank, færre folk, færre avdelinger, mindre byråkrati og mer ut mot kunden, sier en tydelig sulten ung mann.

- Vi er som et fotballag. Vi er like avhengige av backen som av spissen. Hvem som scorer er ikke viktig. Med Svein i troppen blir vi et enda bedre lag.


Strømmen Sparebank

  Støperiveien 40, 2010 Strømmen

  64 84 52 50

  www.strommensparebank.no

{/show}