Lokal forankring gir fornøyde kunder

INDRE ØSTFOLD: Askim & Spydeberg Sparebank er en lokal aktør i Indre Østfold og Follo. De har filialer i Askim, Spydeberg, Ski og Ås, og arbeider de direkte mot bedriftsmarkedet.

Askim & Spydeberg Sparebank er en lokal aktør i Indre Østfold og Follo. Med filialer i Askim, Spydeberg, Ski og Ås, arbeider de direkte mot person- og bedriftsmarkedet i regionen.

Fremdeles er personmarkedet størst, men stor økning i bedriftsmarkedet hvert år viser at banken lever for og med sine kunder.

Fornøyde kunder

Denne dagen har vi besøkt avdelingen i Ski. Vi treffer en gjeng med glade og dyktige medarbeidere, som vet å sette fokus på sine kunder.

– Vi skal være best på tilstedeværelse og være tilgjengelige for våre kunder, enten det er på kontoret vårt, eller ute hos kundene, påpeker de. Banken er med i Eika og for syvende året på rad har lokalbankene i Eika de mest fornøyde bedriftskundene i Norge, viser en nylig publisert EPSI-undersøkelse om kundetilfredshet. Dette er noe å være stolte av. Banken har hatt en stødig vekst siden starten i 2001 i Ski, hvor åtte medarbeidere trives i et hektisk miljø.

Bidrar til samfunnet

Banken gir også noe tilbake til lokalsamfunnet, som går til foreninger, ungdomsarbeid etc. Gjennom Sparebankstiftelsen Askim og Sparebankstiftelsen Spydeberg, gavetildelinger og sponsorater gir lokalbanken tilbake nesten 9 millioner til lokalsamfunnet, som dermed kan nyte godt av bankens arbeide for et bedre nærmiljø.

– I Ski jobbes det mye med å finne gode totalløsninger for kundene våre. Hele konseptet går ut på at banken skal gjøre den økonomiske hverdagen lettere for kunden innenfor både forsikring, finansiering og betalingsformidling. 8 ansatte i

Ski gjør det daglig, 57 ansatte i de fire avdelingene gjør det samme.

Lønnsomt for alle

Alle er konsentrert på å gi sine kunder best mulig service og oppfølging. Det finnes stor landbruksaktivitet i bankens nedslagsfelt, og banken er godt rustet til å imøtekomme næringen med støtte og hjelp.

- Vår nærhet og kjennskap til lokalmiljøet skal lønne seg for bonden, bedriftene og andre som er kunder i Askim & Spydeberg Sparebank, sier gjengen fra Ski. Ikke minst for deg og meg. Ved å treffe slike hyggelige mennesker i banken må man jo nesten bli fristet til å bli kunde.

Ved din side

Bankens mål er at alle kunder skal føle seg trygge, ved å ha en god og helhetlig plan for økonomien. I dag, i fremtiden og dersom noe skulle skje. Askim & Spydeberg Sparebank er lokalbanken som er engasjert i lokalsamfunnet, en god støttespiller og samtidig med på å utvikle og bidra til et blomstrende lokalsamfunn. Hos dem møter man engasjerte, omtenksomme og ukompliserte rådgivere.


Askim & Spydeberg Sparebank

69 81 62 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.asbank.noKlikk en emneknagg for å lese mer: