Nå har alle råd til sitt eget økonomiteam

FREDRIKSTAD: Du kan sette sammen din egen økonomiavdeling med kompetente personer og leie akkurat de tjenestene du har behov for.

- Vi vil spille på lag med våre kunder og bli en del av bedriften, framfor å være eksterne økonomirådgivere, sier Lars Petter Gjermundsen og Nina Beck Pettersen i TheVIT.
- Vi vil spille på lag med våre kunder og bli en del av bedriften, framfor å være eksterne økonomirådgivere, sier Lars Petter Gjermundsen og Nina Beck Pettersen i TheVIT.

I dag kan du sette sammen din egen økonomiavdeling med et team av kompetente personer og leie akkurat de tjenestene du har behov for. TheVIT tilbyr små- og mellomstore bedrifter hele sin kompetansebredde i en meget fleksibel leveransemodell.

Bedrifts-Norge består i all hovedsak av små- og mellomstore bedrifter, og mange er ikke store nok til å opprette sin egen HR-, regnskap-, lønn- eller økonomiavdeling. Ofte sitter daglig leder med disse oppgavene, eller de er fordelt på et utvalg ansatte. Løsningen til TheVIT gir deg spisskompetanse på disse områdene som kan føre bedriften ytterligere noen steg fremover.

I stedet for å bruke en budsjettert sum på en egen ansatt, kan pengene brukes etter behov på økonomisk analyse, medarbeidersamtaler, regnskapsarbeid eller lønn for eksempel. Det er bare å velge fra den omfattende menyen.

Styrker staben

- Dette er et helt nytt konsept som favner et annet marked enn vi tidligere har fokusert på. Vi har rekruttert ny kompetanse som svarer til kravene i det nye tilbudet, og fortsetter å styrke vår stab med alt fra autoriserte regnskapsførere til økonomisjefer. I tillegg er vi i Østfold ett av flere TheVIT kontorer på Østlandet. Dette gir oss tilgang på ressurser og kompetanse som er etterspurt lokalt. Våre kunder kan velge fra menyen og sette sammen sitt eget team som dekker de tjenester de trenger hjelp til. Dette kan skaleres opp og ned etter behov og har ingen bindingstid, sier avdelingsleder Nina Beck Pettersen i TheVIT.

En økonomisjef i eget hus

- Mange bedrifter kan trenge en controller en dag i uken, en økonomisjef en annen dag og kanskje HR-tjenester fra tid til annen. Dette blir for lite til å kunne ansette på egen hånd, og det er der vi kommer inn. Vi identifiserer behovet sammen med kunden og setter opp en liste over personer og type kompetanse som kan være aktuell. Strukturen i selskapet vil påvirke behovet, men våre løsninger er så fleksible at vi kan sy sammen nær sagt enhver type team. Til slutt blir det som å ha en egen økonomisjef i huset, selv om man er en småbedrift, sier seniorrådgiver Lars Petter Gjermundsen.

En del av bedriften

- For bedriftslederen handler det om å skape en merverdi og styre selskapet riktig. Investeringen er liten i forhold til hva man kan tjene på å optimalisere driften. Med vår løsning får man en forutsigbarhet og en trygghet for at viktige funksjoner blir ivaretatt av fagpersoner som jobber med dette hver eneste dag. Bedrifters behov kan endre seg raskt, og vi følger gjerne opp de endringene ved å endre tjenestetilbudet. Vi identifiserer oss med kunden og ser på oss selv som en del av bedriften, framfor å være en ekstern rådgiver, sier Gjermundsen.


TheVIT AS

Rosenborgveien 3a
1630 Gml. Fr.stad

915 02 918 (sentralbord)

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.thevit.no