Ber med kundene på Holmenkollstafetten 2023

PSO Regnskap tilrettelegger rådgivning etter kundenes behov for faglig hjelp. I en tid der det meste skjer elektronisk, ønsker de å også møte kundene fysisk.

De ansatte i PSO Regnskap stiller i Holmenkollstafetten, om noen kundene blir med. Fra venstre Ina Marie Gohn, Ika Hamzah-Hansen, Thor Erik Myhrvold Hansen, Petter Skaar og Mohanad Barghouthi.
De ansatte i PSO Regnskap stiller i Holmenkollstafetten, om noen kundene blir med. Fra venstre Ina Marie Gohn, Ika Hamzah-Hansen, Thor Erik Myhrvold Hansen, Petter Skaar og Mohanad Barghouthi.

PSO Regnskap i Spydeberg tilrettelegger rådgivning etter kundenes behov for faglig hjelp. I en tid der det meste skjer elektronisk, ønsker de å også møte kundene fysisk. Med en utradisjonell vri.

– Vi planlegger å stille lag i Holmenkollstafetten 2023, men er ikke mange nok til å stille eget lag. Derfor tenkte vi å fri til kundene våre, og høre om noen av dem vil løpe med oss. Det er en fin anledning til å bli bedre kjent på en litt annen måte enn i regnskapssammenheng, forteller daglig leder Petter Skaar.

Kunder over hele Norge

PSO Regnskap ble etablert i 2004 og har hovedkontor i Spydeberg, med et avdelingskontor i Oslo. Totalt er de 11 ansatte, jevnt fordelt på kontorene, hvorav fire er autoriserte regnskapsførere, og én på vei.

– Vi har kunder fra hele Østfold, Follo, Oslo og vestsiden av fjorden, men også helt oppe i Tana. Det vi gjør kan for det meste utføres elektronisk, så det spiller liten rolle hvor kunden befinner seg. Siden vi ligger her vi gjør, har vi også en del landbrukskunder, og kan denne typen regnskap godt.

Duett

PSO Regnskap tilbyr alle tjenester innen regnskapsfaget i tillegg til rådgivning.

– Ja, her får du hjelp til alt fra regnskapsføring8- og årsregnskap til eierskifte, budsjettering og elektronisk bilagsmottak. Vi jobber hovedsaklig med regnskapsprogrammet Duett, men har også kunder som bruker Tripletex og Matrix. Alt av bilagslevering foregår elektronisk, men vi har forståelse for de som liker det på gamlemåten, og som fremdeles liker å komme med permen, og tar selvfølgelig imot det og.

Flere språk

Mange bedrifter har ansatte som snakker andre språk; det har PSO Regnskap tatt høyde for.

– Alle våre ansatte snakker norsk, men flere har kompetanse på flere andre språk. Det gjør at du hos oss også kan få hjelp til regnskap på svensk, dansk, engelsk, arabisk, indonesisk og russisk. For en del kan regnskap føles vanskelig nok, om ikke det også skal være språkbarrierer.


PSO Regnskap

  Wilses vei 3, Spydeberg

  469 11 911

  www.psoregnskap.no

{/show}