Din lokale kompetanse-partner

JESSHEIM: Abonnere på økonomisjef skreddersydd dine behov? PwC har kompetanse og en stor organisasjon i ryggen, men jobber lokalt og personlig.

Hva med å abonnere på en økonomisjef skreddersydd etter dine behov, uavhengig av om de er store eller små? PwC har bred kompetanse og en stor organisasjon i ryggen, men jobber lokalt og personlig.

PwC (PricewaterhouseCoopers) etablerte seg på Jessheim for rundt 12 år siden og har vokst jevnt siden. De tilbyr i tillegg til revisjon også rådgivning, regnskap og og advokattjenester. PwC er et internasjonalt nettverk som har kontorer i 157 land.

– I Norge har vi 27 kontorer spredt over hele landet. Vi er opptatt av lokal tilstedeværelse fordi vi vil hjelpe deg der du er og gi deg personlig oppfølging, forklarer Kristin Stamoen, senior manager.

Abonner på en økonomisjef

Mange små og mellomstore bedrifter har ikke behov eller ressurser til å ansette en økonomisjef i hundre prosent stilling. Da kan det være smart å leie inn en, skreddersydd etter bedriftens behov med den nødvendige kompetansen.
Abonnementsordningen starter med en grunnpakke, og du kan selv bestemme eventuelle tilleggstjenester.

– Grunnpakken starter med en "helsesjekk” av bedriften, der man går igjennom alle aspekter ved virksomheten. Sammen med kunden setter vi oss ned og utformer deres rapporteringsbehov, sier Stamoen.

Rådgiver på kjøpet

I en travel hverdag er det mange problemstillinger som dukker opp, og ofte kan det være behov for noen å drøfte det med.

– Hos oss får du en rådgiver på kjøpet som du kan kontakte når du måtte ønske. I tillegg får du tilgang til digitale verktøy. Utover det kan man bygge på med, eller være fleksibel med andre tjenester alt etter hva behovet er, fortsetter Kristin Stamoen.

– Du får én kontaktperson hos oss, men i tillegg får du tilgang til vår brede kompetanse innen mange fagfelt som kan trekkes inn ved behov. Du kan føle deg trygg på at vi er oppdatert innenfor lover og regler.

Familiebedrifter

Nedslagsfeltet er lokalt næringsliv, uavhengig av bedriftens størrelse og om de opererer lokalt eller internasjonalt.

– I utgangspunktet er dette en tjeneste vi tilbyr til kunder som PwC ikke er revisor for, men jeg ser også at våre revisjonskunder kan ha utbytte av de samme tjenestene. Vi kan også som revisor bidra med utvalgte deler av en slik løsning uten at det går utover vår uavhengighet, sier Camilla Jahren, senior manager og revisor på samme kontor.

– Det som også bør være av interesse for våre mange lokale familiebedrifter nå er planlegging og gjennomføring av generasjonsskifte. Politiske signaler om økt fokus på å utjevne forskjellene i samfunnet vårt nasjonalt, samt bærekraftsmål internasjonalt med samme fokus, gjør eventuelle endringer i arveavgiften mer aktuelt nå enn tidligere. Generasjonsskifte, som ofte også innebærer omorganiseringer av selskapsstruktur, har vi lang erfaring med, og bistår gjerne.


PwC Gardermoen

Furusethgata 5
2050 Jessheim

02316

www.pwc.noKlikk en emneknagg for å lese mer: