Effektiv hverdag med heldigitalisert regnskapsbyrå

Ønsker du mest mulig oversikt over eget regnskap, uten å bruke mye tid på det? Kan hende Sky Regnskap har løsningen for deg.

Sky Regnskap holder til på Grålum og består av, bak fra venstre, Reidun Nordstrand og Andreas Sondov. Foran Øyvind Magnestad og Linda Torgersen.

Ønsker du mest mulig oversikt over eget regnskap, uten å bruke mye tid på det? Sky Regnskap er opptatt av forenkling og opplæring, med budsjettvennlige, faste og offentlige priser der du får full kontroll-oversikt over eget regnskap. Så slipper du ubehagelige overraskelser.

Tripletex er et effektivt og intuitivt regnskapssystem det er enkelt å navigere seg igjennom. Sky Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå og sertifisert Tripletex-partner.

- Vi vet mange synes det er vanskelig å henge med på digitaliseringen. Derfor har vi spisset vår kompetanse mot ett regnskapsprogram, Tripletex, siden det gir oss størst effektiviseringsgevinst. Rapporter og årsoppgjør er alltid tilgjengelig i skyen i tilnærmet sanntid, noe som gir god oversikt for både oss og kunde. Tripletex forenkler også planlegging, innkjøp og strategiske valg, sier Linda Torgersen, daglig leder i Sky Regnskap.

Regnskap og E-sport

Øyvind Magnestad er partner og grunnlegger av Sky Regnskap, og har tidligere jobbet med blant annet revisjon og regnskap i det offentlige. Men hans forståelse for digitalisering kommer fra en bakgrunn som landslagsspiller i E-sport og som en del av det største laget i verden i samme idrett.

- Jeg er oppvokst med data, elsker det, og bruker mine erfaringer i jobben, ved å ha ansvaret for opplæring og rådgivning innen digitalisering mot kundene våre, sier han.

Torgersen kommer fra en stilling som økonomiansvarlig i s360, en stilling hun hadde i 6 år.

- Det er veldig gøy å være med fra starten av i en lokalt forankret bedrift, der jeg kan være med å forme selskapet, få på plass nye kunder og etablere samarbeid med nærliggende bedrifter; Sarpsborg Telecom. Vi samarbeider med dem når vi flytter kunder fra server til skyen. I tillegg har de hjulpet oss med å få alt over i skyen ved hjelp av verktøy som Sharepoint, OneDrive og Teams, som gir både oss, kunde og revisjon effektiv og sikker deling av dokumenter.

På revisjon samarbeider vi med Center Revisjon som sitter noen få bygg fra oss og gir oss en effektiv revisjon og et godt samarbeid der vi har felles kunder, fortsetter hun.

Effektivt og oversiktlig

Sky regnskap har kunder fra de fleste bransjer, alt fra produksjon, reklame, it og håndverkere til helse og jurister. De satser på revisjonspliktige kunder, også konsern.

- Vi har fokus på næringsliv, med effektivisering av regnskapet. Vi legger vekt på at kunden har full oversikt på alt fra hva våre priser er, offentlige avgifter til å skjønne eget regnskap. Vi sender ut postlister ti ganger i måneden, med full oversikt over bilag, og lar kunden både fakturere og betale selv. Det gir bedre kontroll, er mer effektivt og rimeligere. Tripletex gjør dette enkelt, og vi bidrar selvfølgelig med full opplæring og rådgivning underveis, fortsetter Torgersen.

Andre system som brukes innen konsernregnskap, styrearbeid, rapportering og inkasso er Bård, Simployer, Konsolidering og Kravia. Alt integrert med Tripletex.

Søker en autorisert regnskapsfører

I tillegg til Magnestad og Torgersen, har Sky Regnskap ansatt to regnskapsmedarbeidere: Andreas, som er andregenerasjons regnskapsfører og kommer fra Høgskolen i Østfold og Reidun som har 15 års erfaring fra regnskapsbransjen.

- Nå er vi på jakt etter en erfaren, autorisert regnskapsfører som er god på årsoppgjør og gjerne med erfaring fra en rådgivende bransje som revisjon, avslutter Magnestad.

Du kan selv sjekke priser her: Priskalkulator


Sky Regnskap AS

  Vesterheimveien 2, 1712 Grålum

  97 34 81 60

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.sky-regnskap.no

{/show}