Fikser regnskapet med glans

SARPSBORG: Kai Jensen kommer fykende inn på plassen foran Boss of Gloss etter å ha levert en bil til en kunde. Klokka er ennå ikke halv sju på morran.

Sola har såvidt begynt å stå opp. Bare fuglene er våkne. Og Kai Jensen, da. Han kommer fykende inn på plassen foran Boss of Gloss etter å ha levert en bil til en kunde. Klokka er ennå ikke halv sju på morran.

Kai Jensen elsker bil generelt og skinnende, velstelte biler spesielt. Bilpleie er hans store lidenskap og har vært det i mange år. Reisen fra gamle OK bilpleie på Sandbakken til dagens Boss of Gloss med egne, topp moderne lokaler på Kampenes har vært både lang og krevende.

Trygghet

- Når man bestemmer seg for å satse slik vi har gjort med Boss of Gloss er det ikke til å stikke under stol at det er mye usikkerhet og til tider frykt for om man har gjort det rette. Da er det godt å ha trygge samarbeidspartnere som backer en opp og gir gode råd, sier Jensen og sender varme tanker til John Vigre og Vigres Byrå.

De har holdt Jensen i ørene i en årrekke og sørget for at han kan konsentrere seg mer om polering, vask og dekkskift enn fakturering og regnskap.

- Det passer meg helt perfekt, ler Jensen, og forteller hvordan det var i «gamle dager», før Vigres kom på banen med sine gode løsninger.

- Da brukte jeg tre døgn hvert eneste år på å ajourføre kundene som har dekkhotell hos oss. Nå kan jeg i prinsipp gjøre samme jobb med ett enkelt tastetrykk. Det passer meg utmerket, sier Jensen, og blir litt brydd når han blir bedt om å forklare hva det betyr å ha hele regnskapet i skyen.

- Skytjenesten 24SevenOffice er et genialt system, men hvor den skyen er og hva som egentlig ligger i den aner jeg ikke, ler han, og legger til at han er i ferd med å lære seg systemet, men at det er et langsiktig prosjekt.

- Vi tar det i vår egen takt, heldigvis er Vigres tålmodige med meg. De kjenner meg vel for godt etter så mange års samarbeid. Det eneste jeg trenger å tenke på er å klargjøre lønn til de ansatte og å godkjenne fakturaer. Det er en overkommelig oppgave og natt og dag sammenlignet med hvordan jeg hadde det før.

Seriøsitet

I en bransje som er preget av mange useriøse aktører har Jensen jobbet hardt med å få Boss of Gloss til å bli en ledestjerne. Her blir kundene bedt om å ta av seg skoene i resepsjonen og alt er glinsende rent. Det er ikke uten baktanke, sier Jensen.

- De strøkne lokalene våre og våre nesten hysteriske tilnærming til å holde det rent og ryddig i eget hus gir et tydelig signal til kundene våre om hva de får når de benytter oss. På samme måte er det å ha et så seriøst og velkjent regnskapsbyrå som Vigres i ryggen et tydelig signal om at vi er en seriøs aktør som har alt på stell.