Purehelp er mye mer enn gratis regnskapstall

LIER: Selskapet Purehelp leverer et langt bredere spekter av tjenester enn bare gratis regnskapstall.

- I Purehelp PRO kan du nå enkelt og fleksibelt overvåke hele det norske bedriftsmarkedet gjennom Nordens beste markedsovervåkingssystem, sier daglig leder Ronny Brath. 

Purehelp.no tilbyr Nordens beste markedsovervåkingssystem for alle som jobber med salg, markedsføring og økonomi eller som er på jakt etter ansatte eller styremedlemmer.

Purehelp.no's portal har over 300.000 unike brukere per måned, som tilbys gratis tilgang til næringslivsinformasjon, markedsrapporter, overvåkingsfunksjoner og en mengde andre spennende og nyttige tjenester. Selskapet var pionerer på det å gi gratis tilgang til næringslivsinformasjon, og med årene er tjenestene og verktøyene bygget ut etter kundenes ønsker til å omfatte mye mer.

- Det er innspill fra markedet underveis, som blant annet har gjort at vi har bygget våre mange og spennende verktøy, sier Ronny Brath, daglig leder Purehelp.no.

En stor andel av de lojale og fornøyde brukerne er ledere, funksjonærer, spesialister og næringslivsansatte. 

Enorme overvåkningsmuligheter

I Purehelp PRO kan du enkelt og fleksibelt overvåke hele det norske bedriftsmarkedet gjennom Nordens beste markedsovervåkingssystem.

- Tilbakemeldingene vi får fra våre kunder er at Purehelp PRO er et svært nyttig og viktig arbeidsverktøy for alle som jobber med salg, markedsføring og økonomi. Med Pro Alarm-funksjonen muliggjøres nøyaktige overvåkingskriterier helt ned på foretak og enkeltfelt, forteller Brath.

Skaffer deg de flinkeste

- I PRO ligger også «Kandidat-søketjeneste». Dette kompetanseregisteret er helt unikt. Finnes det gode kandidater i Norge for din virksomhet og ditt behov - så finner du de trolig her, sier han. 

PRO-kundene tilbys søk etter styre- og jobbkandidater blant 1,45 millioner forskjellige personrolletilknytninger, to millioner aktive og en millioner historiske roller tilsammen. 

Verdivurdering, analyser og rapporter

I Purehelp PRO får du hjelp til å finne ut hva bedriften din er verdt ved å simulere selskapsverdier i forhold til forskjellige utviklingsscenarioer og budsjetter. 

- Vi får også mange hyggelige tilbakemeldinger på vår rapportgenerator. Her kan du ta ut ubegrenset med  markedsrapporter for over 220. 000 norske aksjeselskap, alle aktuelle bransjer og kommuner, sier han. 

Travle dager

Purehelp.no har hovedkontor i Drammen og salgskontorer i Oslo og Bodø.

- I tillegg har vi selskapet 365publish.com, et smart online arbeidsverktøy hvor kundene kan publisere pressemeldinger og nyheter til både journalister, kunder, alle sosiale medier og egen nettside samtidig. 

- Alle kanalene oppdaterer seg automatisk. Vi skreddersyr kostnadseffektive digitale kampanjer blant annet i Google og Facebook, sier Brath.

Innen stillingsannonse-markedet har Ronny Braths mannskap en stor fot innenfor:

- Jobbdirekte AS er en spesialistleverandør innen medierådgivning, stilling ledig-annonsering og digitale rekrutteringsverktøy. Jobbdirekte.no er i dag en av Norges største jobbportaler og en effektiv kanal for både jobbsøkere og arbeidsgivere, sier han.