Rigger seg for fremtiden med kunstig intelligens

Vigres er avslutter et pilotprosjekt for å ta i bruk kunstig intelligens (AI). Samtidig søker de etter flere kompetente medarbeidere.

Vigres i Sarpsborg er i avslutningen av et pilotprosjekt for å ta i bruk kunstig intelligens (AI). Samtidig søker de etter flere kompetente medarbeidere. – Vi rigger organisasjonen og tjenestene for fremtiden, sier daglig leder Thor Anders Hansen.

Vigres er en leverandør som selv opplever betydelig vekst og som ønsker å bidra til det samme hos sine kunder. Kunstig intelligens er et viktig bidrag som vil gi større sikkerhet og bedre kvalitet på tjenestene.

– Automatisering av tjenester vil aldri erstatte behovet for mennesker i vår bransje. Hos oss vil AI gjennom ERP-systemet 24SevenOffice kunne behandle og styre innkommende fakturaer på en mer effektiv og sikker måte. Det gjelder spesielt bedrifter som mottar mange elektroniske fakturaer, gjerne med en rekke produktlinjer. Vigres ønsker å være en pådriver i utviklingen av teknologiske løsninger som vil hjelpe oss i arbeidet med å skape ytterligere vekst for våre kunder, sier Hansen. 

Sterkt fagmiljø

Han tror 2021 blir et gjennombruddsår for bruk av AI. For at det skal bli en suksess, er det behov for dedikerte og interesserte medarbeidere.

– Vi ser for oss en vekst gjennom bruk av AI og trenger derfor flere autoriserte regnskapsførere som kan bistå våre kunder med analyser, rapporter og kundeservice. Etter at vi flyttet inn i nye lokaler både i Sarpsborg og Fredrikstad har vi merket en økt interesse for å jobbe hos Vigres. Vi er en attraktiv arbeidsplass og får hele tiden henvendelser direkte gjennom vår hjemmeside blant annet. Årsaken er nok at vi er fremoverlente, har et faglig sterkt miljø og har gode fasiliteter i begge byer. Vi har bevisst valgt å bruke ressurser på gode lokaler og teknologiske løsninger, sier Thor Anders Hansen.

Han leder i dag et byrå med over30 ansatte, hvorav 25 er autoriserte regnskapsførere og fem er revisorer.

Store tidsbesparelser

Vigres leverer de fleste kjente skybaserte økonomisystemer, men har engasjert seg i utviklingen av norske 24SevenOffice. Dette er et kraftfullt system som lar bedriftene samle alle kjerneprosesser på ett sted. Det er gjennom dette systemet det er utviklet en AI-løsning, som først og fremst henvender seg til større bedrifter. 24SevenOffice er først i Norden med en slik løsning og gevinsten er først og fremst tidsbesparelse gjennom automatisert bilagshåndtering. Vigres har også andre skybaserte systemer hvis kunden ønsker dette.

6 konkurransefortrinn

  • Automatisert bilagsflyt
  • Dyp innsikt i store datamengder
  • Alltid oppdatert regnskap i sanntid
  • Store tidsbesparelser
  • Moderne teknologi som lar deg løpe fra konkurrentene
  • Kontinuerlige prognoser og full oversikt over innkjøp


Vigres AS

  Kalnesveien 5, 1712 Grålum

  69 97 19 30

  www.vigres.no

{/show}