Skal bli størst og best innenfor økonomi og HR!

Siffer Økonomi og Praktikertjenesten i Halden har slått seg sammen og har ambisjoner om å bli både størst og best innen økonomi og HR-tjenester.

- Vi blir nå den største aktøren i regnskapsbransjen i vår region, med kunder fra Lindesnes til Nordkapp, sier daglig leder Lena Karlsen.

Siffer Økonomi og Praktikertjenesten i Halden har slått seg sammen og har ambisjoner om å bli både størst og best innen økonomi og HR-tjenester. - Det gjør oss ekstra rustet til å møte framtiden, og er en trygghet både for våre ansatte og våre kunder, sier daglig leder Lena Karlsen.

* 50 ansatte

* 50 millioner i omsetning

* Lønnskjøring for 2500 ansatte hver måned

* Regionen største aktør i regnskapsbransjen

* Nasjonalt nedslagsfelt

Både Siffer Økonomi og Praktikertjenesten har vokst seg til ledende aktører i bransjen, men med litt ulik målgruppe og kundesegment. I sum gir det vesentlig bredere nedslagsfelt, som gir spennende vyer for både kunder og ansatte.

- Vi skal stå for utvikling, digitalisering og automatisering av økonomi- og HR-tjenester. Ambisjonen er å gi de beste løsningene i bransjen til våre kunder og samtidig være den mest attraktive arbeidsplassen i regionen, sier Karlsen.

Begge regnskapsbyråene har base i Halden, og holder i skrivende stund fortsatt hus i de samme lokalene og er to separate, juridiske enheter. Men med felles ledelse og ett lag, har de allerede trukket ut synergier av sammenslutningen.

- Det er naturlig å tenke at vi over tid vil samle alle under samme tak og i et felles selskap. Men det får bli en naturlig prosess. Det viktigste fokuset i startfasen, har vært å ivareta kundene på beste måte.

En av landets største

Med ytterligere to nye på vei inn på lønningslistene, vil konstellasjonen passere 50 ansatte. Det gjør dem trolig til ett av landets største enkeltstående tilbydere i bransjen.

- Vi satser bevisst på å trekke til oss både høy og bred kompetanse, og har nå sikret oss en erfaren økonomidirektør som skal jobbe som rådgiver og konsulent, samt en person som i dag jobber som kvalitetsdirektør i en av de store, nasjonale kjedene. I fjor ansatte vi en tidligere HR-sjef i en av Haldens største bedrifter, med over 600 ansatte. Det gir oss enda flere muligheter til å bistå våre kunder på alle relevante områder. 

Gjennom Praktikertjenestens kundeportefølje, har de nå blitt en nasjonal leverandør med kunder fra Lindesnes til Nordkapp. Og med hele landet som nedslagsfelt, legger ikke Karlsen skjul på at de har ambisjoner om videre vekst i tiden framover.

- Men det er ikke er noe mål i seg selv å vokse seg størst mulig. For oss vil det alltid handle om å være best mulig rustet for å kunne skape merverdi for våre kunder - uansett om det er en enmannsbedrift eller et landsdekkende konsern. Veksten skal gi oss mer fleksibilitet og større muskler, og gjøre enda mer kompetanse tilgjengelig for våre kunder.

Mange ulike systemer

For å kunne tilpasse seg kundens behov, tilbyr Siffer Økonomi og Praktikertjenesten 15 ulike økonomisystemer - men anbefaler gjerne kjente, nettbaserte systemer som PowerOffice, Tripletex og Xledger.

Verdt å nevne, er at de også er blitt forhandler av det skybaserte forretningssystemet Xledger. Det vil si at de kan levere og implementere det hos alle som ønsker en enkel og effektiv økonomistyring. Med Xledger får du økonomi, regnskap, bank, prosjekt, timeføring, utlegg og innkjøp på samme plattform.

- Å også være en systemleverandør, gir oss et ekstra bein å stå på. Vi har stor tro på at det vil bli en vesentlig del av vår virksomhet. Jo, framtiden ser unektelig både lys og spennende ut, konkluderer hun.


Siffer Norge AS

  Busterudgt. 11, 1776 Halden

  69 21 17 50

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.siffer.net

{/show}