Tar sats i nybygde lokaler

Vigres i Sarpsborg har gjennom årene blitt et kjent navn innen regnskap og rådgiving. Nå satser de også i nabobyen.

Vigres i Sarpsborg har gjennom årene blitt et kjent navn innen regnskap og rådgiving. Nå satser Fredrikstad-avdelingen i nybygde Storgata 5, og starter samtidig opp et nytt selskap innen revisjon – S5 Revisjon AS.

Gjennom 32 år har Sarpsborg-selskapet Vigres bistått små og store bedriftskunder innen de fleste næringer, og kan vise til en jevn og god vekst helt siden etableringen. De flyttet til tidsriktige lokaler i det nye, moderne K5-bygget på Grålum for tre år siden. Samtidig etablerte de et avdelingskontor i nabobyen.

Storgata 5

Fredrikstad-avdelingen har nå flyttet inn i Fredriksborgs nybygde S5 i Storgata. Avdelingen består av sju personer, mens selskapet totalt sysselsetter 32. Nå søker de etter flere medarbeidere innen både regnskap og revisjon.

– Ønsket var å komme nærmere kundene våre, og ikke minst potensielle kunder, i Fredrikstad. Det er enklere, praktisk og mer personlig for kunden å ha oss så nær, selv om alle tjenestene våre selvfølgelig er skybasert, forklarer Thor Anders Hansen, daglig leder i Vigres.

– Næringslivet i Fredrikstad er flinke til å bruke lokale aktører, og vi har flere ansatte som bor i nærområdet. Det er derfor naturlig for oss å utvide satsningen i Fredrikstad, tillegger Hege Gathen, avdelingsleder for kontoret i Fredrikstad.

Partner fra BDO

Som et ledd i ønsket om flere kompetanseområder, danner de nå selskapet S5 Revisjon AS. Med på laget har de fått Tommie Risdal, med 20 år bak seg som revisor og partner i BDO og Inter Revisjon.

– Det nye selskapet leverer høykvalitetstjenester innen revisjon og revisjonsnære tjenester, herunder rådgivning. Vi har stort fokus på personlig engasjement, tilstedeværelse og servicegrad, og er opptatt av kundens behov for individuell oppfølging.

Markedsandeler

Revisorer leverer tjenester i et marked som blir stadig mer omfattende med tanke på tjenestebehovet-

– Fellesskapet med Vigres vil være enda et stort steg videre på veien til å bli en komplett tjenesteleverandør. Vigres er allerede en betydelig aktør innen regnskap, rådgivning og økonomi, og nå vil satsingen med S5 Revisjon også bidra til å øke markedsandeler i et marked de tidligere ikke har vært inne i. Målsetningen er å være blant de største og ledende aktørene i regionen, forklarer Risdal.

Innovativ og digital

Vigres nyter godt av å være såpass store uten å være en del av en kjede, med friheten det gir, blant annet i valg av systemer. De selger ikke programvare selv, men jobber tett med 24Seven Office og andre leverandører. De er opptatt av å ha den nyeste teknologien.

– Vi er heldige som har en så innovativ leder som selv er veldig teknologisk interessert. Det drar også kundene våre nytte av. Digitale løsninger er tidsbesparende, fleksible og brukervennlige, og du har enkelt tilgang fra egen telefon eller nettbrett. Våre ansatte er oppdatert og bistår med skreddersydde IKT-løsninger, sier Gathen.

Søker flere

Vigres opplever økende oppdragsmengde, også som et resultat av den nylige flyttingen. I den forbindelse har de behov for å øke staben.

– Vi søker etter flere, både innen regnskap og revisjon. Vi ser etter regnskapsførere og revisorer som er eller ønsker å være oppdatert på digitale løsninger og er kundeorientert. Vi kan tilby et godt miljø i flotte lokaler som man kan være stolt av å jobbe i, avslutter daglig leder Thor Anders Hansen.


Vigres AS

Kalnesveien 5
1713 Grålum

Storgata 5
1607 Fr.stad

69 97 19 30

www.vigres.noKlikk en emneknagg for å lese mer: