Regnskapsbyrået som også får kundene til å smile

SARPSBORG: Korrekt regnskap er viktig for alle, men det må ikke være kjedelig av den grunn!

Korrekt regnskap er viktig for alle, men det må ikke være kjedelig av den grunn!

Det kan Flexi hjelpe deg med. De er opptatt av regnskap på kundenes premisser, og tilrettelegger enten du selv vil gjøre mye eller ikke noe i det hele tatt. Det kaller de regnskap med et smil.

Regnskapsførere blir tradisjonelt sett på som litt tørre, formelle og kjedelige. Det stemmer nok lite med virkeligheten, og Flexi AS er et meget godt eksempel på det. Profesjonelle til fingerspissene er de opptatt av å ha et nært, godt forhold til kundene sine, med god kommunikasjon, tilgjengelighet og stor fleksibilitet.

Bred kompetanse

De ansatte i Flexi er opptatt av å tilrettelegge etter kundens ønske, enten det er store eller små bedrifter, opptatt av å ha alt i skyen, fremdeles fører mye på papir, fører det meste selv eller vil slippe alt og få regninger betalt og fakturaer sendt for seg.

- Vi har en del store eller mellomstore bedrifter, og vi strekker oss langt for å imøtekomme ønsker og gjøre det enklest mulig for dem. Våre ansatte har kunnskap innen en rekke regnskapsprogram, og lærer seg stadig fler. Vi har kunnskaper innen blant annet Microsoft Business Central, 24Seven Office, Visma, Tripletex og mange flere, forklarer eier og daglig leder Gry Eriksen.

Rådgiver og sparringspartner

Det er en engasjert gjeng som ønsker det beste for sine kunder, ikke minst at de slipper å gjøre mer enn nødvendig med regnskapet.

- Mange gjør vi nærmest alt for, inkludert å holde i administrasjon, holde personalmøter og tar i mot henvendelser fra kundene deres. Vi bistår gjerne som en samarbeidspartner til ledelsen, og tar på oss rådgiverrollen, fortsetter Michael Isnes, regnskapsmedarbeider og IT-ansvarlig. Det har også vært tilfeller hvor vi har gått inn som daglig leder for å sette driften på riktig kurs. Mange i en lederstilling føler de står alene i hverdagen, vi fungerer gjerne som en samarbeidspartner.

Kundegruppen inkluderer konsern, bedrifter med over 300 ansatte, samt bedrifter men et par hundre millioner i omsetning. Samtidig er de opptatt av å gi de mindre bedriftene akkurat samme oppfølging.

Strekker seg langt

Hos Flexi blir man møtt av et varmt og tradisjonelt lokale, hvor de har hatt sitt tilholdssted siden 1999. Med 15 ansatte har de et godt miljø på arbeidsplassen, og gjør mye sammen også på fritiden - trener, drar på turer og møtes sosialt. Den gode atmosfæren smitter også over på kundene, som er veldig lojale. Kanskje ikke så rart, når de stiller opp både etter arbeidstid og i helger. Ikke nødvendigvis direkte fagrelatert heller;

- En fortvilet kunde ringte meg en kveld og fikk ikke over regnskapet, for ruteren hans ville ikke virke. Slapp av, jeg sender over Michael, sa jeg. Og det gjorde jeg. Han fikk fikset routeren og en takknemlig kunde fikk sendt over regnskapet i tide, avslutter en smilende Gry Eriksen.


Flexi AS

Holmegil 2
PB 118
1740 Borgenhaugen

69 13 69 30

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.flexi.noKlikk en emneknagg for å lese mer: