Tok pc-en under armen og flyttet til nytt bygg

ROLVSØY: Accountor er det store selskapet med et hjerte som banker for det lokale. I Fredrikstad har de akkurat flyttet på seg, men ikke langt!

Accountor er det store selskapet med et hjerte som banker for det lokale. I Fredrikstad har de akkurat flyttet på seg, men ikke langt. Samtidig har de bygget opp et nytt lønnskompetansesenter for å ta mest mulig av lønnsbyrden fra sine kunders skuldre.

Accountor er Nord-Europas største selskap innen regnskap- og rådgivningstjenester med 70 kontorer spredt utover landet. Størrelsen gir muskler samtidig som de ønsker å være nær kundene gjennom lokal forankring og lokale kunder. De er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester og har egne dedikerte spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. I Fredrikstad finner du dem i samme bygg som Visma i Dikeveien.

– Vi er et lokalt regnskapsbyrå, med vekt på personlig oppfølging og nær kundekontakt. Alle kunder har egen kontaktperson. Vi har mange lokale kunder, men også kunder fra resten av landet og fra utlandet. For oss er kommunikasjon og nær oppfølging av kunden viktig, forklarer Karine Olsen, daglig leder i Accountor Fredrikstad.

Nytt lønnssenter

Accountor ønsker hele tiden å tenke nytt om økonomitjenester,  investerer i nye digitale tjenester, og utvikler sine medarbeidere deretter. For å gi sine kunder best mulig tilbud, uavhengig av om de er store eller små. Nå har de også opprettet et eget lønnssenter.

– Vi er i ferd med å bygge opp en avdeling med eksperter på lønn. Her tar vi på oss store lønnsoppdrag, og har nå blant annet lønn for Transcom. Vi stor og bred kompetanse på alle aspekter innen lønnshåndtering og alt som har med dette å gjøre.

Kortreist flytting

Nylig flyttet de, men ikke langt. Tidligere lå de også i Dikeveien, rundt 100 meter lenger borte.

– Det var en enkel flytting, og vi gjorde litt humor ut av det. Hver ansatt tok sin pc under armen, så gikk vi i flokk og følge til vårt nye tilholdssted i det flotte Visma-bygget. Det var en viss skepsis til å jobbe i åpent landskap, men overgangen har gått veldig bra. Det åpne landskapet sikrer kortere informasjonsflyt, det er enklere å konferere med kolleger og dra nytte av hverandres kompetanse. Og enklere å lufte hodet med en kort prat med sidemannen.

Nå er tiden for å jobbe med nye kunder, med mye kundemøter.

– Det er nå vi har best tid til nye kunder, og rekker å bli godt kjent med dem før travlere tider etter nyttår, med årsoppgjørene. Vi ønsker stadig å vokse oss større, så det er bare å ta kontakt om du er interessert.


Accountor AS avd. Fredrikstad

Dikeveien 54
1661 Rolvsøy

69 33 91 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.accountor.noKlikk en emneknagg for å lese mer: