Uformell, blid og hjemmekoselig

SARPSBORG: Kanskje ikke det første man tenker når det kommer til regnskapsførere, men så er Flexi Regnskap ikke som alle andre heller!

Gjengen hos Flexi Regnskap på Borgenhaugen lever opp til bedriftens motto om å levere regnskapstjenester med et smil.
Gjengen hos Flexi Regnskap på Borgenhaugen lever opp til bedriftens motto om å levere regnskapstjenester med et smil.

Disse betegnelsene er kanskje ikke de man først tenker på når det kommer til regnskapsførere, men så er Flexi Regnskap ikke som alle andre heller. Her verdsettes godt humør og gode sosiale ferdigheter like høyt som faglig dyktighet.

- Vi sier at vi fører regnskap med et smil og mener det. Gjengen her på Flexi er nøye utvalgt å leve opp til kundenes faglige forventninger, men også til bedriftens filosofi. Vi ønsker å være uformelle og ufarlige samtidig som vi skal levere topp regnskapstjenester. Utviklingen så langt tyder på at vi innfrir, sier eier Gry Eriksen

Vekst

Eriksen har eid Flexi siden 2005. Etter flere år som driver av et lite kontor med mange kunder ønsket hun å vokse. Et samarbeid med et annet selskap ble til overtagelse og fusjon, og i dag er det 15 ansatte og kunder i både inn- og utland. Veksten har vært solid og den fortsetter

- Vi har kunder i Norge, Sverige og Danmark og har alt fra små enkeltmannsforetak til store konsern. Takket være allsidigheten hos våre ansatte får alle kundene våre den samme, personlige servicen og tette oppfølgingen. Ønsker kunden det, legges kundemøtene til kundens hjemsted uavhengig av om det er i Sarpsborg, Oslo, Bergen eller Stavanger. Vi har kunder flere steder i Norge, og har aldri opplevd dette som et problem.

- En kort flytur skremmer ikke oss, men ofte klarer vi oss greit med Skype. Det er helt opp til kunden. Ønsker de det, kommer vi, sier Eriksen.

Breddekunnskap under samme tak

Hos Flexi kan man få bistand med alt en bedrift har behov for av tjenester. Alt fra økonomisk rådgivning, lønn, fakturering, til daglige rutiner og komplette regnskapsløsninger.  Sentralt i dette er god kompetanse og solid programvare.

- Vi benytter oss av Microsoft Dynamics NAV og 24SevenOffice, samtidig som vi også arbeider på kundens system. Vi elsker nye utfordringer, noe som er viktig i en raskt utviklende bransje. Den tradisjonelle regnskapsfører er gjerne ikke så glad i endringer i hverdagen, for oss er dette bare spennende. På første rad har vi Dynamics NAV, som tilbyr et godt økonomisk styringsverktøy og gode integrasjoner, forteller Gry.

- Dette er regnskapssystemenes Rolls Royce, et komplekst ERP-system, sier IT-ansvarlig Michael Isnes. Han forteller at Flexi strekker seg langt for å imøtekomme kundenes behov. Viktigst er det at kunden kan ta kontakt med oss, uten at de må tenke to tanker rundt dette. Gode råd er en helt sentral tjeneste her hos oss. 

I et stadig mer papirløst samfunn handler også mye av rådgivningen om å forbedre kundenes daglige rutiner. Gjerne til en fullstendig papirløs tilværelse for de kundene som ønsker det, men styrken ligger i å kunne møte flest mulig. 

- Her er alle velkomne, både store og små. Selv om vi på de fleste kundene kjører et papirløst system, har vi fortsatt en telefaks for de få kundene som ønsker det. Dette forklarer litt om hvordan vi er, vi tilrettelegger for alt fra større konsern til den lokale bedrift.  Det er ikke alltid like enkelt, men vi strekker oss mot å være best, avslutter Isnes.

 


Flexi Regnskap AS

Holmegil 2
1740 Borgenhaugen

69 13 69 30

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
www.flexi.noKlikk en emneknagg for å lese mer: