Valgte Bank+Regnskap fra SpareBank 1 Østfold Akershus

Organisasjonen Løvemammaene valgte effektive løsninger fra Sparebank1 Østfold Akershus for å optimalisere driften.

Vibeke Stræth, daglig leder for SpareBank 1 Regnskapshuset Østfold Akershus AS, Lisbet Høgås, kasserer i Løvemammaene og Nina Bakkefjord, prosjektleder i Løvemammaene.
Vibeke Stræth, daglig leder for SpareBank 1 Regnskapshuset Østfold Akershus AS, Lisbet Høgås, kasserer i Løvemammaene og Nina Bakkefjord, prosjektleder i Løvemammaene.

Med Bank+Regnskap fra SpareBank 1 Østfold Akershus får organisasjonen Løvemammaene tid til å jobbe med det som er deres kampsaker og brennende engasjement, nemlig å hjelpe familier som har kronisk syke barn eller barn med store assistansebehov.

Løvemammaene startet som en aksjon for å få en rettferdig pleiepengeordning. De to første årene var de flere mammaer som jobbet beinhardt for å endre lovverket rundt pleiepenger. De fikk til slutt gjennomslag for kampene sine, mammaene klarte faktisk å snu et helt Storting! Men, da det var gjort så de at det var veldig mange flere kamper å kjempe for rettighetene til syke og funksjonshemmede barn og unge, og i februar 2019 ble organisasjonen Løvemammaene stiftet.

Artikkelen fortsetter nedenfor

Nina Bakkefjord, prosjektleder, og Lisbet Høgås, kasserer, i Løvemammaene.


– Det er et stort behov for oss. Veldig mange familier med barn med sammensatte diagnoser og alvorlig sykdom, sier at vi er ekstremt viktige for dem. Det er veldig hyggelige tilbakemeldinger som motiverer oss til å kjempe videre, sier Nina Bakkefjord, prosjektleder i Løvemammaenes hjelpetjeneste. 

Behov for en regnskapsfører

I 2020 ble Lisbet Høgås, vervet inn i organisasjonen som kasserer. Lisbet har bakgrunn fra bank og har jobbet med økonomi i sosialtjenesten i mange år. – Det gikk fint en liten stund, men ettersom prosjektene har økt i omfang og vi nå også søker midler fra det offentlige, krever kassererjobben en større kompetanse enn den jeg har.

– Vi begynte å se oss etter en regnskapsfører og styrelederen vår, Bettina Lindgren, tipset oss om Bank+Regnskap fra SpareBank 1. Ettersom organisasjonen allerede hadde konto i SpareBank 1 Østfold Akershus, ringte jeg banken og fikk kontakt med Vibeke, sier Lisbet.

Vibeke Stræth var da rimelig fersk i banken som nyansatt daglig leder av SpareBank 1 Regnskapshuset Østfold Akershus AS. Løvemammaene var en av hennes første kunder.

En enklere hverdag

– Bank+Regnskap handler i all hovedsak om å gi kundene en enklere arbeidshverdag. Med dette systemet kan kundene kutte mye av den tiden de ellers ville brukt på manuelle prosesser. Da kan de heller bruke tiden på bedriften sin, og verdiskapende arbeid der, sier Vibeke.

Hun tror Bank+Regnskap er særlig gunstig for de som har startet bedrift for første gang. 

– Det er veldig fint at vi selv kan logge oss inn i regnskapssystemet og godkjenne kostnadene på de ansvarsområdene den enkelte av oss har. Trenger vi ekstra hjelp, tar vi bare kontakt med Vibeke som alltid er tilgjengelig og bistår når vi trenger det, avslutter Nina med.


Sparebank1 Østfold Akershus

  05700

  www.sparebank1.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: