fbpx
Colors: Blue Color

SARPSBORG: - Vi valgte å installere både datakasse og betalingsterminal fra Frankering & Kopiservice og er kjempefornøyd, sier innehaver Anesia Maria Ramén i moteforretningen Freequent.

FREDRIKSTAD: Et kombinert nærings- og boligprosjekt er i ferd med å reises helt inntil Fredrikstad stadion med fasade mot elva. Det skal stå ferdig i mars 2021, og Backe Østfold har totalentreprisen.

MOSS: Midt i Østfold ligger den norske avdelingen av danske SuperSellerS som leverer komplette butikkinnredninger, displaymateriell og alt du trenger for å innrede en salgs- eller utstillingsflate.

SARPSBORG: – Mange blir overrasket over hvor dårlig rustbeskyttelsen er på nyere biler, sier Roger Dahl i Østfold Dekk & Antirust. Han tilbyr bedriftsmarkedet unike avtaler med dekkhotell og antirust.

KRÅKSTAD: I år feirer Gunvaldsen & Sønn 60 år i takbransjen og kan tilby markedet stor kunnskap og alt du trenger for å legge et tak, enten du er privatperson eller entreprenør.

ROLVSØY: Bedrifter som netthandler dagligvarer fra Meny sparer både tid og penger. I nettbutikken finner du ca. 10.000 varer, får gode tilbud og kan kjøpe store kvanta med rabatt. Alt leveres på arbeidsplassen.

FREDRIKSTAD: Hjelp med rekruttering blir stadig mer etterspurt hos Randstad. Her får du hjelp til alle typer bemanning, og nyansatte Linda kommer gjerne ut i bedriftene for en uforpliktende prat.

RAKKESTAD: Etter en snøfri og mild vinter trenger kjøretøyer, maskiner og bygninger en skikkelig rengjøring. Bruker du en Foma fra Rakkestad Sogneselskap er du sikret et godt resultat!

ØRJE: JPL Rail har siden etableringen i 2012 hatt stabil vekst og blitt ettertraktet tilbyder av sikkerhetsfunksjoner, samt mannskaper for større jernbaneprosjekter i hele Europa.

Colosseum Tannlege har tre klinikker i Østfold og Follo med tilnærmet komplett tilbud for alle behov for tannhelsetjenester, lange åpningstider og et bredt spekter av spesialkompetanse og spesialister.

ASKIM: ASCO ble startet i 2016. og har i dag 15 høyt kvalifiserte medarbeidere. De arbeider i en times omkrets rundt Askim, noe som omfatter Follo og det meste av Østfold.

OSLO: Scania har hatt et år uten sidestykke med 45 prosent av det norske markedet for buss og lastebil over 16 tonn. Suksessen smittet over på søsterselskapet Scania Finans som finansierte flere biler enn noen gang.

HALDEN: Etter mer enn 30 år sentrum valgte Datatjenesten å flytte til nye og topp moderne lokaler ved byens innfartsåre. Nå er alle ansatte samlet på én flate, noe som gir større effektivitet.

SARPSBORG: Multiconsult har bygget opp et stort fagmiljø med høy kompetanse og verdifulle rådgivere. Sarpsborg-kontoret leverer blant annet prosjektledelse og byggeledelse, og verdianalyser er en spesialitet.

SKIPTVET: Fra en beskjeden oppstart i en garasje i 1977 har Skiptvet Blikk opplevd en rivende utvikling. I dag sysselsetter de 42 og omsetter for 75 millioner.

RAKKESTAD: Spilde Mek. har produserte grøfteploger og gjødselspredere siden 1936. Den produksjonen er historie, men bedriften har funnet seg et nytt marked.

SARPSBORG: Å kalle et av verdens mest innovative selskaper for en lokal østfoldbedrift er kanskje å trekke det langt. Faktum er allikevel at Canon er en lokal leverandør med internasjonal tyngde.

DRAMMEN: Tungbilskolen, som er en del av TK Trafikkskole med hovedsete i Drammen, er i ferd med å bli en av landets største trafikkskoler. De har en flott og moderne Volvo bilpark på lastebilsiden.

ØRA: Dressingfabrikken har siden oppstart i 2012 knapt hatt tid til å oppsøke nye kunder, da så mange har funnet dem!

FREDRIKSTAD: DS Entreprenør er landets største innen snøskredsikring med stive støtteforbygninger. Det kan være lang vei på jobb, da de fleste oppdragene er i Nord-Norge og på Vestlandet.

AOF Østfold løfter blikket og tar med seg den godt renommerte Østfoldmodellen inn i Viken. Her vil de fortsette å være en oppdatert samarbeidspartner for regionens næringsliv.

INDRE ØSTFOLD: Askim & Spydeberg Sparebank er en lokal aktør i Indre Østfold og Follo. De har filialer i Askim, Spydeberg, Ski og Ås, og arbeider de direkte mot bedriftsmarkedet.

TORP: I 1989 stiftet Trond og Alf Roar Hansen Kontor Konsult sammen med sin far Øyvind Steen Hansen. De kjøpte konkursbo og brukte kontormøbler i Norge og Sverige. I år fyller de 30 år.

Flere artikler …

Få nyhetsbrev med e-magasin ti ganger i året FØR papirmagasinet kommer i posten!