fbpx
Naringsliv.no
 
Colors: Blue Color

ØMF Asker Entreprenør har mye på tapetet i Østfold. Boligprosjektet Bruket på Gressvik, næringsbygget til Moss To-Takt og et datalagringssenter viser bredden i selskapets kompetanse. Nylig startet også utviklingen av fantastiske Sjøhagen Brygge i Moss.

– Vi er stolte av å kunne være med på utviklingen av det gamle verkstedområdet på Vatvedt Torg. Det er en betydelig jobb for oss, sier daglig leder Asbjørn Aas Johansen i Storm Elektro i Fredrikstad.

RSA BIL satser bredt på varebiler i alle klasser for næringslivet. Det siste året har det gitt gode resultater, og planene om å satse enda bredere i årene fremover ligger fast.

Videreutdanning, omskolering ved sykmelding eller å se muligheter ved permittering og oppsigelse er viktige konkurransefortrinn. Veiledning om disse temaene kan være svært verdifullt og er noe Karrieresenter Østfold kan bistå med. Gratis!

Angrep på bedrifters IT-systemer blir stadig vanligere og mer avansert. – Alle er utsatt, og det handler ikke om hvis, men om når de blir angrepet. Det er mange angrep daglig bare i Østfold og Follo, sier daglig leder Rune Johannessen hos IT-leverandøren NiSec.

For 20 år siden ble Seut Industrier kjøpt opp av sin største kunde, BNS Container AS. Nå lever tradisjonene delvis videre på Gressvik, og sørger for at kunder som trenger container får løst sine utfordringer på kreative og effektive måter.

I midten av mars endret hverdagen seg for store deler av samfunns- og næringslivet i Norge – også i Østfold og Follo. Med rundt 3.000 kunder i regionen har BDO sittet tett på utviklingen.

Med 130 fast ansatte og seks prosjektledere med til sammen 125 års erfaring er Brenden & Co Stillasutleie AS en tung aktør i markedet. De har bred kompetanse i kompliserte oppdrag, fokus på HMS og konkurransedyktige priser. Nå satser de i Østfold.

I sommer startet Maskinagenten opp i Indre Østfold. Fra dag én har telefonene strømmet inn, og store kontrakter er på trappene. Med ti års erfaring i bransjen har enmannsbedriften mye å by på av produkter og rådgivning.

Lagfølelsen betyr alt hos entreprenøren J.I. Bygg, og derfor setter de ofte i gang sosiale aktiviteter. – Hvis ikke vi finner på noe, gjør de ansatte det. Folk ønsker å være sammen også etter arbeidstid, sier daglig leder Lars Edvardsen.

– Rehabiliteringen av Moss Kulturhus var krevende og omfattende. Samarbeidet med Hersleth var godt, de var en løsningsorientert partner. Flinke folk som jeg gjerne skryter litt ekstra av, sier prosjektleder Bjørn-Erik Haugmo i Moss Kommunale Eiendomsselskap.

Bravida spisser satsingen i Østfold på to hovedavdelinger i henholdsvis Sarpsborg og Fredrikstad. Sammen er de Østfolds største el-installatør og en av de virkelig store vvs-aktørene.

Har du sjekket alle tanker, ventiler, koblinger og brennere etter fjorårets vintersesong? Hvis ikke er det på høy tid nå. Gjør rent og gjør klart, så slipper du å ergre deg over at ting ikke fungerer når du har behov for det.

I fjor økte omsetningen med mer enn 70 prosent. Nå skal de i gang med leveransene av stål, prefab, trapper og rekkverk til Vatvedt Torg. Et stort prosjekt for rolvsøyfirmaet, som nå ønsker å konsolidere posisjonen de har i markedet.