fbpx
Naringsliv.no
 
Colors: Blue Color

Har du sjekket alle tanker, ventiler, koblinger og brennere etter fjorårets vintersesong? Hvis ikke er det på høy tid nå. Gjør rent og gjør klart, så slipper du å ergre deg over at ting ikke fungerer når du har behov for det.

I fjor økte omsetningen med mer enn 70 prosent. Nå skal de i gang med leveransene av stål, prefab, trapper og rekkverk til Vatvedt Torg. Et stort prosjekt for rolvsøyfirmaet, som nå ønsker å konsolidere posisjonen de har i markedet.

Utøvelse av skjønn, som er sentralt i revisjon, er en kompetanse som må opparbeides gjennom erfaring og relasjoner.

Driver du butikk og har datakasseløsning fra Frankering & Kopiservice? Da kan du enkelt etablere en nettbutikk som kan øke omsetningen din betydelig. Hobbyhjørnet i Askim skryter av løsningen.

– Vi har samme kompetanse som de større elektroinstallatørene i distriktet, men vår virksomhet har lavere kostnader. Det gir oss konkurransekraft.

Da taket på den nye emballasjefabrikken på Svinesund skulle legges, falt valget på mossebedriften T. Håkonsen AS. – Et positivt prosjekt som vi er godt fornøyd med, sier daglig leder Espen Håkonsen.

I 2017 startet en gjeng Oslo Follo Industri. Kontor, verksted og lager er på Nesodden, men arbeidsområdet strekker seg fra Oslo til Svinesund. 12 personer jobber med spyling, avløpssuging og rørinspeksjon.

Siden mai 2015 har Annette Mohr rekruttert ledere og fagspesialister til næringslivet gjennom selskapet Torp Consulting Øst. Til sammen har hun 20 års erfaring i bransjen med et godt navn og omdømme i regionens næringsliv.

NIOS satser på service og deler innen hydraulikk. – Vi har spesialkompetanse på dette og dessuten markedets beste leverandør i ryggen, sier daglig leder Espen Pedersen. Nå søker han etter ny prosjektleder.

Suksessduoen Betongpumping og NorBetong stormer videre, også i utfordrende tider.  Begge er ledende i Østfold på sitt fag, takket være gode kunder, godt samarbeid og et stort fokus på miljø.