fbpx
Naringsliv.no
 
Colors: Blue Color

Et lag kan ikke fungere optimalt hvis ikke alle lagdeler fungerer. Det vet alle i Vigres, som er vant til å ta en plass i lagoppstillingen hos mange bedrifter for å forsterke laget.

Med de ledende anleggsmaskinprodusentene Hyundai og Takeuchi i porteføljen, har forhandleren EMS blinket ut Østfold, Oslo sør og Follo som nye satsingsområder.

– Jeg visste ikke hva det var, men syntes det hørtes spennende. Nå vet jeg at jeg har valgt riktig vei og håper jeg får med meg flere snart, sier lærling Eirik Ringsrød.

– Vi hadde de fleste rutiner på plass, men nå har vi gjort nødvendige endringer for å møte kravene i standardene og være rustet for fremtidig vekst. Det sier HMS/KS-leder Darlen Skår, som ledet prosessene da Ove Skår AS fikk på plass to sentrale ISO-sertifiseringer i august.

Per Gunnar «Peggy» Thoresen og Kolbjørn Wergeland har hendene fulle med møbelleveranser hver eneste dag. De er fornøyde hver gang de kommer til et bygg med heis, men bærer gjerne når de må.

Banedrift har økt omsetningen etter å ha blitt kjøpt opp i 2017. Nå flytter de for å få plass til å vokse videre, samtidig som de endrer navn.