fbpx
Naringsliv.no
 
Colors: Blue Color

Viken Fiber er det største rendyrkede fiberselskapet i Norge. Nå satser de enda sterkere på leveranser av et stabilt nett til bedriftskunder i Østfold og Follo fra lokalavdelingen i Sarpsborg.

På jakt etter rimelige og fleksible lokaler nær Oslo? På Kolbotn kan du leie med løpende kontrakt, lav husleie, kort oppsigelse, fleksibel innredning og spennende naboer.

Kjære lesere, annonsører, leverandører og alle andre, takk for innsatsen, tålmodigheten og positiviteten. Vi er her for dere, men også takket være dere.

I 10 år har deltakerne i Farmen på TV2 benyttet Nordica vedfyrte komfyrer levert av tidligere Ole Chr. Bye når de lager mat. I dag har HR Maskin agenturet og selger produktene gjennom forhandlerapparat over hele landet.

Verdiskapende og praktisk styrearbeid hva innebærer det og hvordan skal dette praktisk organiseres og gjennomføres. Gode forberedelser og styrepapirer danner grunnlaget og forutsetninger for et godt styremøte.

Agro Anlegg er i full gang med å sette opp ganske unike murer på Lørenskog kirkegård. De forsto raskt at de måtte leie inn fagarbeidere, og tok kontakt med Sikker Bemanning (Sibe), som de tidligere har samarbeidet med.

I år feirer Asfalt Remix i Våler sine første 25 år, og de gjør det med stil. I fjor rundet de nemlig 100 millioner kroner i omsetning for første gang, og veksten ser ikke ut til å stagnere, selv om 2020 ikke blir helt som planlagt.