fbpx
Colors: Blue Color

OSLO: Scania har hatt et år uten sidestykke med 45 prosent av det norske markedet for buss og lastebil over 16 tonn. Suksessen smittet over på søsterselskapet Scania Finans som finansierte flere biler enn noen gang.

HALDEN: Etter mer enn 30 år sentrum valgte Datatjenesten å flytte til nye og topp moderne lokaler ved byens innfartsåre. Nå er alle ansatte samlet på én flate, noe som gir større effektivitet.

SARPSBORG: Multiconsult har bygget opp et stort fagmiljø med høy kompetanse og verdifulle rådgivere. Sarpsborg-kontoret leverer blant annet prosjektledelse og byggeledelse, og verdianalyser er en spesialitet.

SKIPTVET: Fra en beskjeden oppstart i en garasje i 1977 har Skiptvet Blikk opplevd en rivende utvikling. I dag sysselsetter de 42 og omsetter for 75 millioner.

RAKKESTAD: Spilde Mek. har produserte grøfteploger og gjødselspredere siden 1936. Den produksjonen er historie, men bedriften har funnet seg et nytt marked.

SARPSBORG: Å kalle et av verdens mest innovative selskaper for en lokal østfoldbedrift er kanskje å trekke det langt. Faktum er allikevel at Canon er en lokal leverandør med internasjonal tyngde.

DRAMMEN: Tungbilskolen, som er en del av TK Trafikkskole med hovedsete i Drammen, er i ferd med å bli en av landets største trafikkskoler. De har en flott og moderne Volvo bilpark på lastebilsiden.

ØRA: Dressingfabrikken har siden oppstart i 2012 knapt hatt tid til å oppsøke nye kunder, da så mange har funnet dem!

FREDRIKSTAD: DS Entreprenør er landets største innen snøskredsikring med stive støtteforbygninger. Det kan være lang vei på jobb, da de fleste oppdragene er i Nord-Norge og på Vestlandet.

AOF Østfold løfter blikket og tar med seg den godt renommerte Østfoldmodellen inn i Viken. Her vil de fortsette å være en oppdatert samarbeidspartner for regionens næringsliv.

INDRE ØSTFOLD: Askim & Spydeberg Sparebank er en lokal aktør i Indre Østfold og Follo. De har filialer i Askim, Spydeberg, Ski og Ås, og arbeider de direkte mot bedriftsmarkedet.

TORP: I 1989 stiftet Trond og Alf Roar Hansen Kontor Konsult sammen med sin far Øyvind Steen Hansen. De kjøpte konkursbo og brukte kontormøbler i Norge og Sverige. I år fyller de 30 år.

SLITU: Kvalitetsprodukter og stort fokus på servicemarkedet har gitt selskapet vind i seilene og god fart mot et sterkt driftsår. Det tar ikke daglig leder Magne Buer for gitt.

FREDRIKSTAD: Vigres i Sarpsborg har gjennom årene blitt et kjent navn innen regnskap og rådgiving. Nå satser de også i nabobyen.

MYSEN: Siden høsten 2018 har nittenåringen Sigurd Aaser vært lærling i pappa Sigmunds transportfirma. I sommer fikk han sin egen betongbil – en splitter ny Scania.

FREDRIKSTAD: Tidligere sto det Techstep på den røde teglstensveggen på Rolvsøy. Nå står det Mobit, men det er samme mennesker og samme service!

MOSS: Moss Transportforum samarbeider med transportselskaper over store deler av landet for å oppnå optimale og miljøvennlige transportløsninger.

SARPSBORG: Frankering & Kopiservice har fått status som fullverdig forhandler av Ricoh. Det betyr et enda større apparat i ryggen til beste for kundene.

NESODDEN: Container Norway Utleie selger og leier ut i alle størrelser til all slags bruk, enten du trenger lager, kontor eller transport.

ROLVSØY: Jula varer neppe helt til påske hos Haugetun Catering, men den starter i det minste i god tid før løvet på trærne skifter farge.

Etter å ha vært samlokalisert med Borg videregående skole i Sarpsborg for nærmere 30 år siden, har Fagskolen i Østfold vist at de kan stå på egne ben og være et viktig supplement til utdanningstilbudet.

NORDRE FROGN: Behovet for alt fra supersugere til mindre høytrykksaggregater øker, og Nomi-Tek leverer alle modeller fra de mest anerkjente produsentene i Europa.

MOSS: - Vi har ufravikelige krav til kvalitet.

Sweco har slått sammen kontorene i Sarpsborg, Ski og Lillestrøm til region Viken. Det nye regionkontoret vokser fort – bare i høst har staben økt med 30 ansatte!

Revisjons- og rådgivningsselskapet BDO forsterker sin lokale tilstedeværelse i Østfold og Follo med nyansatt advokat.

I høst får Sarpsborg og Fredrikstad nye Laserwash-anlegg. – Det er så nær det er mulig å komme håndvask, konstaterer Kai Jensen.

HOBØL: Steinar Frorud Graveservice har opparbeidet seg spisskompetanse på grøfting langs norske veier. Nå har de oppdrag på hele Østlandet!

SARPSBORG: Kanskje ikke det første man tenker når det kommer til regnskapsførere, men så er Flexi Regnskap ikke som alle andre heller!

MOSS: Våren 2019 var usedvanlig hektisk for Hydroclean. – Det er sjelden vi har så mye å gjøre, sier daglig leder Geir Even Elgaaen.

SPYDEBERG: Spydeberg Utemiljø har hatt mange store oppdrag fra profilerte kunder gjennom 30 år. Etter starten i 1989 har gründer Rune Haugslien hilst på både konge og menigmann.

– Du kan reise til den store skutefesten i Fredrikstad i sommer fra alle kroker av Østfold for bare ti kroner, sier markedssjef i Østfold kollektivtrafikk Kjetil Gaulen.

SARPSBORG: Nå har Modulvegger Østfold AS også agentur på Eltete toalett- og dusjvegger for hele landet og ser for seg vekst på flere områder.

Flere artikler …