fbpx
Naringsliv.no
 
Colors: Blue Color

Moderne produktutvikling og produksjonsteknikk trenger fagfolk som jobber tverrfaglig for å løse komplekse arbeidsoppgaver.

- Jeg hadde aldri solgt kaffemaskiner og var ikke spesielt glad i kaffe heller. Men da jeg smakte den helt spesielle kvaliteten fra disse maskinene var jeg solgt.

Mange drømmer om endringer på arbeidsplassen uten å ta det opp med lederen sin. Men er det så vanskelig å få nå frem til sjefen som du tror?

AS Betongpumping med 30 ansatte flytter til Årvoll i Moss ved E6. Bedriften vokser og gjør seg mer tilgjengelig for kunder fra hele Østlandet.

Unikom Fredrikstad har en produksjonsavdeling som har spesialisert seg på alt innen metallforming, som rørbøying, manuell - og robotsveis, knekking og stansing.Ingress

Har du en gressklipper, høytrykksvasker eller en annen maskin du har kjøpt hos Rakkestad Sogneselskap, kan det være lurt å bestille service nå.

Gode kollegaer er det viktigste for oss når vi skal spise lunsj, viser en ny undersøkelse. Hyggelige omgivelser scorer også høyt. Lunsjpausen er essensiell for stressmestring og trivsel på jobben, ifølge arbeidslivspsykolog.

Backe Østfold er i full sving på flere prosjekter i Østfold og Follo, men er forberedt på tøffere tider i årene som kommer. Nylig startet de første trinn på byggingen av totalt 99 leiligheter i Begbyåsen i Fredrikstad.

Østfold Inkasso fusjoneres med Kravia. For kundene betyr dette at dyktige fagfolk får tilgang til bedre teknologi og verktøy som gjør innkrevingen smidigere og enklere.