fbpx
Colors: Blue Color

Driver du butikk og har datakasseløsning fra Frankering & Kopiservice? Da kan du enkelt etablere en nettbutikk som kan øke omsetningen din betydelig. Hobbyhjørnet i Askim skryter av løsningen.

– Vi har samme kompetanse som de større elektroinstallatørene i distriktet, men vår virksomhet har lavere kostnader. Det gir oss konkurransekraft.

Da taket på den nye emballasjefabrikken på Svinesund skulle legges, falt valget på mossebedriften T. Håkonsen AS. – Et positivt prosjekt som vi er godt fornøyd med, sier daglig leder Espen Håkonsen.

I 2017 startet en gjeng Oslo Follo Industri. Kontor, verksted og lager er på Nesodden, men arbeidsområdet strekker seg fra Oslo til Svinesund. 12 personer jobber med spyling, avløpssuging og rørinspeksjon.

Siden mai 2015 har Annette Mohr rekruttert ledere og fagspesialister til næringslivet gjennom selskapet Torp Consulting Øst. Til sammen har hun 20 års erfaring i bransjen med et godt navn og omdømme i regionens næringsliv.

NIOS satser på service og deler innen hydraulikk. – Vi har spesialkompetanse på dette og dessuten markedets beste leverandør i ryggen, sier daglig leder Espen Pedersen. Nå søker han etter ny prosjektleder.

Suksessduoen Betongpumping og NorBetong stormer videre, også i utfordrende tider.  Begge er ledende i Østfold på sitt fag, takket være gode kunder, godt samarbeid og et stort fokus på miljø.

Prosjektet ble opprinnelig startet for å oppfordre bedrifters ansatte til å velge bort bilen ved mulighet, og heller sykle, gå eller kjøre kollektivt. Minst like aktuelt i disse dager, da mange har lange dager på hjemmekontoret.

– Det krever litt ekstra når man tar oppdrag på kjøpesentre og handelsparker. Det er mange varierte arbeidsoppgaver og alt skal gå fort og nesten umerkelig slik at butikkene kan ha tilnærmet vanlig drift.

For ett av de tre største bemanningsselskapene i landet henger prisen som beste kontor høyt. Jobzone Østfold får den for en høy grad av medarbeidertilfredshet, kundetilfredshet, gode systemer og høy omsetning.