fbpx
Naringsliv.no
 
Colors: Blue Color

Det skjuler seg en perle midt mellom Mysen og Askim. Et perfekt sted for konferanse, tilrettelagt for spennende aktiviteter ute, og ro og hygge inne. At lunsjbuffeten har blitt en snakkis er heller ingen ulempe.

To år med hjemmekontor har endret vaner. Mange har fått tid til å tenke over egen arbeidssituasjon. Det har ført til et arbeidstakers marked, der bedriftene nå må legge til rette og gjøre seg attraktive for å beholde sine ansatte.

Det er vår og på høy tid å se over drivstoffanlegg, tanker og alt som hører til for en problemfri våronn. Ikke minst bør tankene fylles med noe fornuftig, som diesel fra Olje- og Gassenteret i Rakkestad.

Olseng Marina, en lokal perle med nærhet til skjærgården. Et naturlig samlingssted for småbåtene i området – en kort stopp for en prat og en is på brygga. Slik har det alltid vært, og heldigvis skal det fortsette.

Har du en gressklipper, høyttrykksvasker eller en annen maskin du har kjøpt hos Rakkestad Sogneselskap, kan det være lurt å bestille service nå.

Råde Graveservice har tatt viktige steg for å sikre rekruttering i takt med økende oppdragsmengde. – Vi er ikke blant de største, men leverer på høyt nivå.

Den er best på rekkevidde, best på lastevolum og best på pris i klassen, uten at den går på akkord med verken kvalitet eller kjøreegenskaper. Ikke rart etterspørselen av den nye Ford E-Transit allerede er skyhøy.