fbpx

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

Columbi Micro er en fremoverlent samarbeidspartner som legger vekt på nærhet og personlig service.

De er sentralt plassert i Moss, like ved E6, og har de fleste av sine kunder i Østfold og Follo. Med spesialkompetanse på programvare fra Visma og Huldt & Lillevik, bistår de både store og små kunder i det daglige virke med å effektivisere deres IT-rutiner. Når de også leverer ASP på servertjenester, samt drift og installasjon av hardwareprodukter ute hos kundene, kan man trygt si Columbi Micro AS er en totalleverandør på IT-siden.

Individuelle tilpasninger

Visma er en dominerende aktør som leverandør av programvare for økonomi løsninger og mange bedrifter er i dag brukere av Visma. Grunnpilarene er Visma Business og Visma Global med mange muligheter for individuelle tilpasninger. Alt etter den enkelte bedrifts behov.

På lønns- og personalsiden er Huldt & Lillevik en stor aktør, og som markedsleder siden begynnelsen av 80-tallet, holder de stø kurs med gode og brukervennlige systemer.

Større fleksibilitet

Programvare i skyen eller cloud-systemer som det ofte kalles, blir stadig mer og mer utbredt. I mange tilfeller gir dette større fleksibilitet for brukerne, og begrepet « information at your fingertips» kommer stadig nærmere. Dette var Bill Gates’ visjon for snart 20 år siden, og med moderne kommunikasjonsløsninger blir det en større og større realitet etter hvert som utviklingen skrider fram.

Nærhet til kundene

Columbi Micro har spesialkompetanse på å «skru» moderne IT-løsninger i sammen og være en medspiller for bedrifter som ønsker å effektivisere.

- Vi legger vekt på nærhet til våre kunder, kan daglig leder Jens Erik Mjølnerød fortelle, og er stolt av staben som nå er på ni ansatte.

De fleste har arbeidsområdet rettet mot systemene til Visma og Huldt & Lillevik og er med det en av de største aktørene i regionen.