fbpx

For KONE handler det meste om sikkerhet og kvalitet når de installerer heiser. Nå skal de levere fem Monospace 500 til første byggetrinn på Entreen.

Les også: Entreen til et bedre liv

- Dette er ikke et spesielt omfattende prosjekt for oss, men vi synes det er spennende å være med på utviklingen i Lørenskog. JM Norge er en av våre partnerkunder, og vi har et mangeårig samarbeid bak oss allerede. Det betyr forutsigbarhet i vår portefølje, men også at vi vet hva kunden forventer og krever av oss. Det sikrer gode løsninger, sier key account manager Trond Halvorsen.

Ledende aktør

Den finske leverandøren KONE har cirka 300 medarbeidere i Norge og er en av de store i bransjen. Internasjonalt omsetter virksomheten 75 milliarder kroner og er en ledende global aktør innenfor heis, rulletrapper, dører og porter, blant annet.

- En av de store jobbene vi har hatt her hjemme de siste årene er trinn 2 av utbyggingen på Gardermoen. Vi leverte samtlige heiser til dette byggetrinnet, og har i ettertid overtatt service på både trinn 1 og 2, sier Halvorsen.

Innovativ bedrift

KONE havner ofte høyt på oversikter over verdens mest innovative virksomheter. Ved siste kåring i Forbes var de også inne blant de 50 beste.

- Det skjer mye innenfor utviklingen av heissystemer, ikke minst med kobling mot nett og mobiltelefoner. Her ønsker KONE å ligge i forkant, sier Halvorsen.