fbpx
Naringsliv.no
 

Obs! Vær oppmerksom på at dette innholdet er mer enn to år gammelt.

Byggingen av de første leilighetene på området Roligheten Platå på Borgenhaugen i Sarpsborg er allerede i gang. I løpet av fem år regner utbyggeren, Gamle Isevei Eiendom AS, med at 160 moderne enheter er ferdigstilt i området.

Første del av utbyggingen består av 24 leiligheter, som vil bli ført opp i tre byggetrinn. Grunnarbeidene er godt i gang allerede, og Aktiv eiendomsmegling kan melde om god etterspørsel og pågang etter de mest attraktive leilighetene.
- Vi tror at salget bare vil øke, og de tre trinnene første leilighetene vil være innflytningsklare om kort tid. Deretter står resten av området for tur med tomannsboliger, blokker og rekkehus. Vi ser for oss en femårs byggeperiode der vi ferdigstiller ca 30 enheter i året, sier daglig leder Espen Johansen i HP Hovelsen Bygg-Entreprenør AS. Fredrikstad entreprenøren står også bak eiendomsutvikleren Gamle Isevei Eiendom AS.

Beliggenhet

- Leilighetene vil få en flott beliggenhet med bare fem minutter bil- eller busstur til Sarpsborg sentrum. De er plassert høyt i terrenget og får en vestvendt og solrik beliggenhet. Roligheten ligger i et allerede etablert boområde i nærhet av Brusemyrtoppen. Leilighetene er en del av Roligheten Gård, som er det historiske navnet på stedet. Det er kort avstand til butikker, kjøpesentra, skole, barnehage og idrettsanlegg, med flotte turterreng utenfor døra.
Området er i dag landbruksområde med spredt boligbebyggelse. Leiligheten vil bli en del av større utbygging bestående av flermannsboliger, vertikaldelte boliger og blokkbebyggelse.

Byggmester med
fullverdig showrom

Hos HP Hovelsen Bygg-Entreprenør AS i Fredrikstad kan du plukke ut alt fra kjøkkeninnredning til vindustype og parkett i ro og mak og samtidig se det hele i bruk.
- Det er ikke helt vanlig at byggefirmaer tilbyr en slik service, men vi valgte å gjøre et forsøk for et par år siden, og det har blitt en suksess. Våre kunder synes det er betryggende å ha sett produktene de har valgt til sin nye bolig i full bruk før de flytter inn. Det er så mye som skal passe sammen i en ny bolig, og hos oss kan man se samspillet og fargesammensetninger for eksempel. Det beste av alt er at alt er samlet på ett sted, og utstillingene tilpasses det prosjektet vi er i gang med. Vi viser ikke bare frem fronter i en kjøkkeninnredning, men monterer hele innredningen, noe som gir et helt annet inntrykk, sier daglig leder i HP Hovelsen Bygg-Entreprenør AS, Espen Johansen.

En sunn bedrift

Byggentreprenøren under Fredrikstadbrua har bygd opp et sterkt merkenavn i regionen. Bedriften med 45 ansatte har blitt en attraktiv arbeidsgiver som tiltrekker seg de beste håndverkerne.
- Med de siste ansettelsene har vi etablert en komplett stab med en svært kompetent ledelse. Det er nødvendig i dagens konkurransesituasjon, sier Johansen. Han legger til at bedriften har svært lavt sykefravær og mange offentlige oppdrag. Dette er to sterke indikasjoner på en sunn bedrift.
- Fraværet er nå under 2 prosent, noe som er svært lavt i bransjen vår. Men vi er IA-bedrift og benytter bedriftshelsetjenesten aktivt. Det er en fordel for både ansatte og arbeidsgiver.