fbpx
Colors: Blue Color

SARPSBORG: - Vi valgte å installere både datakasse og betalingsterminal fra Frankering & Kopiservice og er kjempefornøyd, sier innehaver Anesia Maria Ramén i moteforretningen Freequent.

SARPSBORG: – Mange blir overrasket over hvor dårlig rustbeskyttelsen er på nyere biler, sier Roger Dahl i Østfold Dekk & Antirust. Han tilbyr bedriftsmarkedet unike avtaler med dekkhotell og antirust.

SARPSBORG: Multiconsult har bygget opp et stort fagmiljø med høy kompetanse og verdifulle rådgivere. Sarpsborg-kontoret leverer blant annet prosjektledelse og byggeledelse, og verdianalyser er en spesialitet.

SARPSBORG: Å kalle et av verdens mest innovative selskaper for en lokal østfoldbedrift er kanskje å trekke det langt. Faktum er allikevel at Canon er en lokal leverandør med internasjonal tyngde.

DRAMMEN: Tungbilskolen, som er en del av TK Trafikkskole med hovedsete i Drammen, er i ferd med å bli en av landets største trafikkskoler. De har en flott og moderne Volvo bilpark på lastebilsiden.

FREDRIKSTAD: Vigres i Sarpsborg har gjennom årene blitt et kjent navn innen regnskap og rådgiving. Nå satser de også i nabobyen.

SARPSBORG: Frankering & Kopiservice har fått status som fullverdig forhandler av Ricoh. Det betyr et enda større apparat i ryggen til beste for kundene.

Etter å ha vært samlokalisert med Borg videregående skole i Sarpsborg for nærmere 30 år siden, har Fagskolen i Østfold vist at de kan stå på egne ben og være et viktig supplement til utdanningstilbudet.

Sweco har slått sammen kontorene i Sarpsborg, Ski og Lillestrøm til region Viken. Det nye regionkontoret vokser fort – bare i høst har staben økt med 30 ansatte!

Revisjons- og rådgivningsselskapet BDO forsterker sin lokale tilstedeværelse i Østfold og Follo med nyansatt advokat.

I høst får Sarpsborg og Fredrikstad nye Laserwash-anlegg. – Det er så nær det er mulig å komme håndvask, konstaterer Kai Jensen.

SARPSBORG: Kanskje ikke det første man tenker når det kommer til regnskapsførere, men så er Flexi Regnskap ikke som alle andre heller!

SARPSBORG: Nå har Modulvegger Østfold AS også agentur på Eltete toalett- og dusjvegger for hele landet og ser for seg vekst på flere områder.

SARPSBORG: Kai Jensen kommer fykende inn på plassen foran Boss of Gloss etter å ha levert en bil til en kunde. Klokka er ennå ikke halv sju på morran.

SARPSBORG: Sommeren er her og det er høysesong for læreplassjeger Magne Hagen, som skal sørge for at de totalt 1.100 elevene som trenger læreplass får det.

SARPSBORG: I år inntrådte kravet til datakasser. En bedrift risikerte 15 000 i bot etter kontroll, men en ordrebekreftelse fra Frankering & Kopiservice førte til at den slapp unna med advarsel.

SARPSBORG: Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Resultatet av deres arbeid er bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann.

SARPSBORG: Fra idag tar Nettbuss og NSB i bruk sitt nye navn, Vy. -Det tok litt tid før det nye navnet «satt», innrømmer regiondirektør Birger Ljunggren.

SARPSBORG: - Å bruke en fagmann på malejobben sikrer både et varig resultat og et godt visuelt inntrykk. Det er en rimelig investering, sier David Forsberg, daglig leder hos Malermestrene Forsberg AS.

SKJEBERG: I fjor planla de hvor fasadeskiltet skulle monteres på verkstedbygget på Ise. Rask vekst førte til at NIOS nå har flyttet inn i nye lokaler i Stasjonsbyen.

SARPSBORG: – Vi har hatt hendene fulle med nye datakasser. Likevel har nok nærmere 50 prosent av markedet ennå ikke våknet, og risikerer bot, sier Ole Anders Tønsberg ved AS Frankering & Kopiservice.

TORP: I 2004 kjøpte Stig Henriksen i Høytrykk og Vedlikeholdsservice AS sin første spylebil. I 2018 passerte de 11 millioner i omsetning og investerer fortløpende.

Flere artikler …

Få nyhetsbrev med e-magasin ti ganger i året FØR papirmagasinet kommer i posten!