fbpx

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Viken Medias nettsteder. Viken Media AS, org.nr. 913 460 316, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på følgende nettsider:

  • viken-media.no
  • naringsliv.no
  • b2b24.no

  1. Personopplysningene som behandles
  2. Eksempler på informasjon som innhentes
  3. Hvordan informasjon innhentes
  4. Eksempler på skjemaer
  5. Formålet med informasjonen som innhentes
  6. Hvordan lagres informasjonen
  7. Hvordan slettes opplysningene
  8. Utlevering av informasjon til tredjepart
  9. Rettigheter
  10. Kontaktinformasjon

1. Personopplysninger som behandles

Viken Media AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

2. Eksempler på informasjon som innhentes

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

3. Hvordan informasjon innhentes

Viken Media samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger ikke å oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

4. Eksempel på skjema

  • Kontaktskjema
  • Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
  • Når man laster ned dokumenter som e-magasiner fra våre nettsider
  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

5. Formålet med informasjonen som innhentes

  • For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

6. Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre nettsider lagres i vårt CRM-system.

7. Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

8. Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Viken Media kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Viken Media AS.

9. Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Viken Media AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

10. Kontaktinformasjon

Viken Media AS

Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf: 916 20 304

gdpr [AT] viken-media [DOT] no