Anker Renhold åpnet Østfold-avdeling

Anker Renhold har hatt kunder i Østfold i mange år. Nå har selskapet også åpnet kontor her – nærmere bestemt på Vaterland, like sør for Gamlebyen i Fredrikstad.

Kjetil Bingen

Anker Renhold er et privateid renholdsfirma som i 53 år har levert renholdstjenester av høy kvalitet til privat- og bedriftskunder over store deler av østlandsområdet.

Det var Asbjørn Bingen som startet selskapet i 1970, den gang under navnet Anker Rengjøring og Liftutleie. Sønnen Arild Bingen tok over i 1994 – samtidig som liftutleie-delen ble solgt. Lederen av kontoret i Fredrikstad er Kjetil Bingen, han er tredje generasjon Anker.

Firmaet har om lag 120 ansatte, og leier inn kvalifisert ekstrabemanning ved behov. Hovedkontoret ligger på Lillestrøm.

Satser på næringsbygg

-Her er vi i nærheten av Øra og den bærekraftige industrien der – en fin match! Selv om vi også utfører renholdstjenester for private, er det bedrifter, industri og det offentlige som utgjør majoriteten av våre kunder, påpeker Kjetil Bingen.

Anker Renhold regnes for å være en veletablert og seriøs aktør innenfor bransjen. Og de er raskt på plass når behov oppstår.

-Vi er et offentlig godkjent renholdsfirma. Det faktum at vi også utfører arbeid for flere anerkjente entreprenører, er et resultat av vår visjon om å levere kvalitet i alle ledd, forklarer Kjetil Bingen.

Ulike avtaler

Anker Renhold er mer enn bare det man forbinder med daglig renhold, hovedrengjøring og vask av vinduer, fasader, lager og kontorlokaler.

-Vi rådgir også kundene med å ta vare på sine bygg på best mulig måte. Et eksempel er at vi kan tilby utleie av rette type matteløsning, for det behov kunden har. Her er det penger å spare på å ta vare på sitt næringsbygg, mener Bingen.

Anker Renhold tilbyr også papiravtale og lagerstyring av tørkepapir, toalettpapir, såpe og annet, som gjør at du kan få en helhetlig avtale på renhold og rekvisita.

Har et miljøfokus

-Som renholdsfirma har vi mottatt flere miljøutmerkelser, deriblant Miljøfyrtårn-sertifisering, Svanemerket og status som kontrollmedlem i Grønt Punkt. Vi ønsker å bidra til det grønne skiftet som best vi kan. At Anker Renhold er en Svanemerket rengjøringstjeneste betyr at renholdet utføres ved bruke en høy andel av miljømerkede rengjøringsmidler. Forbruk av unødvendige kjemikalier minimeres, sier Bingen. 

-Vi har medarbeidere som er opplært innen både miljø og rengjøringsmetode. Anker Renhold har også kvalitetssystem for å sikre høy rengjøringskvalitet. Gjennom prosedyrer for innkjøp forankrer vi miljø og bærekraft i alle ledd av driften og setter krav til våre leverandører, slår han fast.

Tar sosialt ansvar

-Vårt fokus på kvalitet gjelder også for arbeidshverdagen til våre ansatte. I Anker Renhold har vi et stort sosialt engasjement, og vi jobber blant annet med å styrke norskkunnskapene til de av våre ansatte som trenger det. Dette betyr at det blir enklere for dem å utføre jobben, og det bidrar også til meningsfull integrering, avslutter Kjetil Bingen.


Anker Renhold AS

  Vaterland 28, 1630 Gamle Fredrikstad

  23 14 16 80
  anker-renhold.no

{/show}