Gaards-Service gir deg en renere vår

Hvert eneste år sender Gaards-Service ut sine høytrykksvaskere og feiemaskiner og sørger for at våren i Nedre Glomma blir både renere og mer støvfri.

Bilde av feiebil
Gaards-Service er midt i høysesongen når det gjelder feiing og vasking. Maskinene går uavbrutt, som her utenfor Østfoldhallene.

Hvert eneste år sender Gaards-Service ut sine høytrykksvaskere og feiemaskiner og sørger for at våren i Nedre Glomma blir både renere og mer støvfri. Nå er det høysesong for bedriften som leverer vaktmestertjenester i full bredde. 2020 ble deres beste år noensinne.

Gaards-Service har alltid investert i moderne maskiner som er mest mulig effektive og miljøvennlige. Totalt har de fem feiemaskiner hvorav siste skudd på stammen er en helt støvfri variant som filtrerer alt den feier opp og slipper derfor å bruke vann i forkant. Den har et helt lukket system og er derfor helt støvfri når den er i drift.

– Maskinen er svært effektiv og kan feie over store flater i høyt tempo. Dieselmotoren er en Euro 6, som er det mest miljøvennlige på markedet i dag. Vi har moderne maskiner som fungerer godt i all slags vær, forteller daglig leder Rino Skaug. Han legger til at de nå også har gått til innkjøp av en ny og kraftig Kärcher høytrykksvasker som brukes til fasadevask. Denne er også i hyppig bruk under vårsesongen.

Lojale medarbeidere

Bedriften på Øra i Fredrikstad har i dag 25 ansatte hvorav fire er anleggsgartnere, og de er fullt opptatt med alt fra beskjæring av busker og trær, legging av belegningssten og generelt vedlikehold av grøntanlegg. På kundelisten står mer enn 100 sameier og borettslag og flere store bedrifter.

– Vi har både små og store kunder, og det passer oss like godt alle sammen. Anleggsgartnerne representerer en del av driften som er i stadig vekst, og som trolig vil utvikle seg videre i årene fremover. Vi har fortsatt stor etterspørsel etter våre tjenester, ikke minst når våren kommer. Da er det godt å ha lojale serviceinnstilte medarbeidere, som er grunnlaget for hele bedriften, sier Rino.

Holdt hjulene i gang

Tidligere var Gaards-Service en sesongpreget bedrift, der feiing og våren og snøbrøyting om vinteren var en stor del av virksomheten. Det førte til at deler av arbeidsstokken ble permittert, men slik er det ikke lenger. Driften er helårlig med ulike arbeidsoppgaver på ulike årstider. Ikke engang da pandemien traff landet i fjor permitterte Rino Skaug noen av medarbeiderne.

– Vi klarte å holde hjulene i gang, selv om hele næringslivet fikk et mindre sjokk i mars 2020. I ettertid har vi drevet som normalt, bortsett fra smittevern, som vi alltid tar på alvor.


Gaards-Service AS

  Titangata 3, 1630 Gml. Fredrikstad

  69 36 68 70

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.gaards-service.no

{/show}