Renhold handler ikke lenger om gulvvask

RÅDE: - Moderne renhold handler ikke om å vaske gulv og tørke støv.

I dag må renholdere har fagkunnskap og ha offentlig godkjenning. Det har Elite Service Partner AS i Råde.

Elite Service Partner er en av de store, både i Østfold og i landet for øvrig. Med sine 110 ansatte med base på Åkebergmosen i Råde betjener Elite hele Østfold og Follo-området. Bedriften har alle nødvendige godkjenninger og sertifiseringer for å gi næringslivet en moderne tjeneste med fokus på miljø.

Yrkesstolthet

- Vi har dessuten en stabil arbeidsstokk, noe ikke alle i vår bransje kan skilte med. Men de ansatte trives hos oss, noe som smitter av på tjenestene vi leverer. Vi har yrkesstolthet og liker ikke misfornøyde kunder, sier daglig leder Anita Hagman Wilberg. Hennes avdeling omsetter for drøyt 30 millioner kroner.

Kompetanse

- Vi har ikke bare en god pris, som ofte er etterspurt i anbudsrunder, men vi leverer moderne tjenester der det faktisk i dag ofte handler om renhold uten bruk av vann. Våre ansatte har kompetanse som resulterer i at kundene får de riktige tjenestene. Vi går alltid gjennom oppgavene og vurderer hva som skal benyttes til renholdet, både når det gjelder tørr- eller våtmopp og eventuell bruk av kjemikalier, sier selger og planlegg Arild Nilsrud.

Fleksibilitet

Elite Service Partner opplever god vekst, ikke minst på temporære kunder. De har en rekke store virksomheter på kundelisten som Asko og Norgesgruppens butikker.

- Vi leverer like gjerne til store som små. Vi er svært fleksible og kan løse alle oppgaver innenfor renhold, sier Anita Hagman Wilberg.

Fakta

  • Norskeid selskap
  • Ca 2 200 ansatte i Norge
  • Omsatte 700 mill i 2014
  • Offentlig godkjent
  • Svanemerket renhold
  • Sertifisert innenfor kvalitet, miljøstyring og HMS