Ski Renseri ivaretar dine verdier

SKI: Basert på høy kvalitet og leveringspresisjon, er Ski Renseri AS en foretrukket leverandør for stadig flere bedrifter og privatpersoner i regionen. – Vi legger alltid vår ære i å ha fornøyde kunder, sier innehaverne, Morten Nonsdal og Unn Elise Saltvik.

Et moderne tepperengjøringsanlegg kan håndtere tepper på inntil tre meter bredde. Her bankes, vaskes og tørkes de på en grundig, men skånsom måte.

Basert på høy kvalitet og leveringspresisjon, er Ski Renseri AS en foretrukket leverandør for stadig flere bedrifter og privatpersoner i regionen. – Vi legger alltid vår ære i å ha fornøyde kunder, sier innehaverne,  Morten Nonsdal og Unn Elise Saltvik.

Paret har vært i bransjen siden 1988, og har gradvis bygget opp bedriften som i dag består av åtte garderoberenserier, samt industriavdelingen i Ski.

– Alle lokasjonene kan imidlertid ta i mot produkter som krever behandling i industriavdelingen. Vi sørger selvsagt for å frakte det til og fra avdelingen uten ekstra omkostninger, sier de.

Renseriet, som sysselsetter rundt 30 personer, har alltid fokus på kvalitet, høy servicegrad og kort responstid for at du som kunde skal bli fornøyd.

– Ja, for oss er hvert enkelt oppdrag – lite eller stort – like viktig, og gjennom delvis manuell behandling kan vi ha en sluttkontroll som sikrer at vi leverer fra oss den kvaliteten vi ønsker, sier de.

Å sørge for at klær og tekstiler er rene, handler ikke bare om hygiene og trivsel, men også om å ta vare på våre verdier – det være seg festkjoler, dresser, båtkalesjer eller tepper. Å bevare bidrar også til lenger levetid på plaggene og økt gjenbruk i en tid hvor bruk-og-kast-mentaliteten har resultert i økte miljøutfordringer.

Spesialister på tepper

Nettopp tepper, er et av flere viktige satsingsområder for Ski Renseri. Tepper trenger jevnlig rengjøring for å fjerne flekker, smuss og utøy du ikke selv klarer å eliminere med en vanlig støvsuger og ”klatting” med såpevann. Dette vil også gi et bedre inneklima både hjemme i stuen og på kontoret.

Renseriet kan skilte med ett av landets mest avanserte tepperengjøringsanlegg, bestående av teppebanker og støvsuger, en maskin for vask med såpe og vann og skrubbing med børster og påfølgende skylling i full bredde. Deretter er teppene innom en sentrifuge innen de henges opp til tørk. Dette er en skånsom behandlingsmåte, og teppene er også gjennom en manuell sjekk innen de blir pakket og returnert.

Renseriet har bl.a. flere forhandlere av persiske tepper som kunder. Teppekjennere som mener at dette er en riktig måte å rengjøre teppene på.

Morten antar at de rengjør mange tusen tepper årlig, men påpeker samtidig at de har kapasitet til enda flere.

Private og bedrifter

Renseriet henvender seg til både private og bedrifter, og har om lag lik omsetning fra begge sektorer. Med egne biler kan de etter avtale hente og frakte tepper, tøy og alle mulige tekstilene direkte hjemme hos folk privat eller på arbeidsplassen. Bedriften  har også lang og god erfaring med gardinservice med ned- og oppmontering av gardiner ute hos bedrifter.

– Vi har blant annet flere restauranter og spisesteder på kundelisten. På slike steder er naturlig nok hygienekravene strenge både på duker og servietter, kokketøy etc. Uansett hva du skulle ha behov for av renseri-/vaskeritjenester, finner vi den optimale løsningen i samarbeid. Det er bare å komme innom eller ta kontakt for en uforpliktende samtale, sier Morten Nonsdal og Unn Elise Saltvik.

PS: Besøk gjerne hjemmesiden www.skirenseri.no, der ligger det både tips og råd samt noen videosnutter som bl.a. viser teppevaskeprosessen og hvordan dukene blir håndtert. Der finner du også kontaktinformasjon til alle avdelingene fra Fredrikstad i syd til Jessheim i nord.