fbpx
Naringsliv.no
 
Fra venstre: Grafisk designer, Hanne Sofie Røed; medeier, Patrick Johannessen og daglig leder, Vidar Johannessen foran lokalene i St. Marie gate 51 i Sarpsborgs Østre bydel.

Østre bydel

Sentrum Profiltrykk er et trygt valg

I 18 år har daglig leder Vidar Johannessen og de andre i Sentrum Profiltrykk produsert dekorative og tydelige budskap i alle former og farger.


Vigres 3P5A4577

Grålum

Rigger seg for fremtiden med kunstig intelligens

Vigres er avslutter et pilotprosjekt for å ta i bruk kunstig intelligens (AI). Samtidig søker de etter flere kompetente medarbeidere.

Les hele saken

Hjelper deg over på lynrask fiber

Viken Fiber er det største rendyrkede fiberselskapet i Norge. Nå satser de enda sterkere på leveranser av et stabilt nett til bedriftskunder i Østfold og Follo fra lokalavdelingen i Sarpsborg.

– Det skjer angrep mot bedrifter i Østfold og Follo hver eneste dag. Det er synd at bedriftene ikke er mer åpne om dette, sier daglig leder i NiSec AS i Sarpsborg, Rune Johannessen.

Borgenhaugen

Teknologi

Lokale bedrifter rammes av dataangrep hver eneste dag

Angrep på bedrifters IT-systemer blir stadig vanligere og mer avansert. – Alle er utsatt, og det handler ikke om hvis, men om når de blir angrepet. Det er mange angrep daglig bare i Østfold og Follo, sier daglig leder Rune Johannessen hos IT-leverandøren NiSec.

Les hele saken