fbpx
Naringsliv.no
 
Borg ComIT kan nå levere mobiltjenester med topp kvalitet gjennom operatøren Nortel, som er fremadstormende i det norske markedet. – Her er det faktisk betydelige beløp å spare for mange små og mellomstore bedrifter, sier daglig leder Trond Fjelle, bedriftskonsulent Christian Wevle og bedriftskonsulent Henrik Martinsen.

Tunejordet

Nortel gir deg det du trenger til lavere pris

Den norske mobiloperatøren Nortel har allerede markert seg som en av de mest kostnadseffektive på markedet.


– Butterfly i Sarpsborg har valgt strømavtale med Smart Energi på grunn av servicenivået, forteller tre av medlemmene i eierfamilien. Fra venstre Heidi, Lise og Frank Jørvum og helt til høyre Lars Erik Hofgaard i Smart Energi.

Grålum

– Smart Energi gir konkurransedyktige priser og god service

Med sitt bakeri og seks utsalg bruker Butterfly Bakeri og Konditori i Sarpsborg betydelige mengder strøm for at kunder i hele Østfold skal få ferske bakervarer hver dag.

Les hele saken

Våren er tid for rekruttering

Våren er en perfekt tid for å ansette nye medarbeidere. Mange er på utkikk etter ny jobb og er villige til å flytte på seg.

Daglig leder Stig Svendsen i Ingeniørfirmaet Svendsen & Co skal etter planen leie hele andre etasje i bygget som Hevingen AS og daglig leder Jarle Torp nå bygger på Hevingen. (Foto: Per-Kr. Aasen)

Surfellingen

Eiendom

Bygger nytt næringsbygg med god eksponering

Neste år flytter Ingeniørfirmaet Svendsen & Co inn i nytt bygg. De har plass til andre som trenger moderne, effektive og godt eksponerte lokaler.

Les hele saken

  Fikk du med deg disse sakene fra Sarpsborg?