fbpx
Naringsliv.no
 
Storm Bredde

Fredrikstad/Sarpsborg

– Stolte av å være med på Vatvedt Torg

– Vi er stolte av å kunne være med på utviklingen av det gamle verkstedområdet på Vatvedt Torg. Det er en betydelig jobb for oss, sier daglig leder Asbjørn Aas Johansen i Storm Elektro i Fredrikstad.


– Det skjer angrep mot bedrifter i Østfold og Follo hver eneste dag. Det er synd at bedriftene ikke er mer åpne om dette, sier daglig leder i NiSec AS i Sarpsborg, Rune Johannessen.

Borgenhaugen

Lokale bedrifter rammes av dataangrep hver eneste dag

Angrep på bedrifters IT-systemer blir stadig vanligere og mer avansert. – Alle er utsatt, og det handler ikke om hvis, men om når de blir angrepet. Det er mange angrep daglig bare i Østfold og Follo, sier daglig leder Rune Johannessen hos IT-leverandøren NiSec.

Les hele saken

  Råde

RSA BIL har varebil for alle

RSA BIL satser bredt på varebiler i alle klasser for næringslivet. Det siste året har det gitt gode resultater, og planene om å satse enda bredere i årene fremover ligger fast.

Daglig leder Tor-Bjørnar Olsen og innehaver Jan Magne Hansen tar gjerne ansatte med på råd og beslutninger som er viktige for bedriften.

Fredrikstad/Sarpsborg

Bygg og anlegg

Kraftig vekst for Hansen Sveis & Montering

I fjor økte omsetningen med mer enn 70 prosent. Nå skal de i gang med leveransene av stål, prefab, trapper og rekkverk til Vatvedt Torg. Et stort prosjekt for rolvsøyfirmaet, som nå ønsker å konsolidere posisjonen de har i markedet.

Les hele saken

  Fikk du med deg disse sakene fra Sarpsborg?