Bravida Follo vokser og søker flere montører

SKI: Bravida Follo opplever gode tider og trenger både folk og mer plass.

- Bravida bidrar til grønne løsninger og leverer stadig flere ladestasjoner for el-biler. Fra venstre prosjektleder svakstrøm Per Morten Pedersen, avdelingsleder Kim Hedemann Brenn og økonomiansvarlig Ann-Karin Hind.

I løpet av de neste tre årene skal Bravida Follo levere sitt hittil største prosjekt innen sikkerhetssystemer til det nye Campus Ås. Sammen med en rekke andre prosjekter gjør det at de nå søker flere montører og vurderer nye lokaler.

Bravida Follo har et godt samarbeid med NMBU fra før, da de har en mangeårig rammeavtale innenfor adgangskontroll, som er ett av deres spesialfelt. De har også et godt samarbeid med kommunene Vestby og Ås. Nå søker de nye medarbeidere innenfor både svakstrøm og sterkstrøm.

- Det er store utviklingsprosjekter på gang i Follo de nærmeste årene, og vi ønsker selvsagt å være med på dette. Vi har behov for et par nye montører hvert år fremover, da vi venter en del avgang gjennom pensjonering, men også forventer vekst i virksomheten. Det gjør at vi har startet jakten på nye og større lokaler, først og fremst i Ski Næringspark, der vi holder til i dag. For oss er denne plasseringen perfekt, sier avdelingsleder Kim Hedemann Brenn i Bravida Follo.

Godt alternativ

Bravida Follo består i dag av 28 montører og seks funksjonærer. De har stor andel lærlinger og anser dette som en fordelaktig måte å rekruttere på. Men behovet er stort og noen velger andre veier, og derfor ønsker avdelingslederen seg også erfarne montører, gjerne oslopendlere, bosatt i Indre Østfold eller Follo.

- Vi kan tilby en god arbeidsplass med nesten ubetydelig sykefravær og stor takhøyde. Vi har en flat organisasjon som er inkluderende og støttende, og lønnsmessig ligger ikke Follo langt unna nivået i hovedstaden. For de som pendler til Oslo i dag, burde dette være et svært godt alternativ, sier Hedemann Brenn.

Spennende prosjekter

I likhet med kollegene i Fredrikstad kan Follo-avdelingen tilby full bredde innen elektrofagene, både til sine kunder og som utviklingsmulighet til sine ansatte. Et godt eksempel på både bredde, fleksibilitet og gjennomføringsevne er Biltemas nye varehus på Slitu i Indre Østfold. Bygget skal gjøres ferdig og overleveres på bare 60 dager.

- Vi har hatt mye folk i sving på Slitu, som er et prosjekt der det er viktig med gode innkjøpsrutiner, nøyaktig planlegging og en sømløs produksjon. Vi holder fristene, sier avdelingslederen.

Han viser til et annet prosjekt der Bravidas styrke som landsdekkende aktør kommer godt til syne. Det nye Drøbaksbadet er nemlig et samarbeidprosjekt mellom Bravida Sarpsborg som har levert elektro og Bravida Follo som har levert sikkerhets- og adgangssystemer.

- Bravida skal gjøre det enkelt, men med stil. Det har vi gjort i disse prosjektene også.