Gasellebedrift for deg som skal utføre jobb nær jernbane

SARPSBORG: Skal du bygge, reparere, sprenge eller spille inn en film med en jernbane innen rekkevidde er det stor sannsynlighet for at du trenger kvalifisert hjelp. I Sarpsborg finner du alt du trenger innen feltet.

Daglig leder Ronny Rostad holder til på Borgenhaugen i Sarpsborg. Her håndterer han oppdrag for store og små som skal utføre jobb nær jernbane og trenger lovpålagt sikring.
Daglig leder Ronny Rostad holder til på Borgenhaugen i Sarpsborg. Her håndterer han oppdrag for store og små som skal utføre jobb nær jernbane og trenger lovpålagt sikring.

Skal du bygge, reparere, sprenge eller spille inn en film med en jernbane innen rekkevidde er det stor sannsynlighet for at du trenger kvalifisert hjelp. I Sarpsborg finner du alt du trenger innen feltet.

Når det skal arbeides på eller nær jernbanen, må man ha en hovedsikkerhetsvakt som er ansvarlig for at bestemmelsene i Bane NORs strenge trafikkregler for jernbanenettet overholdes. Enten du skal bygge hus, vei, bro – eller spille inn en film. Det er her Norsk Jernbanesikkerhet kommer inn.

Gasellebedrift 2019

Siden oppstart i 2015 har det bare pekt oppover for Sarpsborg-bedriften. Det startet med én ansatt, daglig leder Ronny Rostad.

– Nå har vi vokst til sju ansatte, der fem jobber ute. Det har gått over all forventning, noe som gjorde oss til Gasellebedrift i året som var. Det er vi veldig stolte av, og gir et signal ut om hva vi er og ønsker å være, forklarer Rostad.

Bedriften ble én av 35 Gasellebedrifter i Sarpsborg i 2019, og omsatte for 7,35 millioner kroner. Gasellene er Norges raskest voksende og mest vellykkede bedrifter. En Gasellebedrift må minst ha doblet omsetningen på fire år, og tjene penger.

Totalt er var det i 2019 3.484 selskaper på landsbasis som tilfredsstilte vekstkravene.

Alt på eller nær jernbane

Norsk Jernbanesikkerhet AS har godkjente hovedsikkerhetsvakter og ledere for elsikkerhet med lang erfaring fra forskjellige prosjekter.

– Vi utfører blant annet befaringer, planlegging, bestilling av elsikkerhetsplaner og mye mer. Alle våre ledere for elsikkerhet er godkjente hovedsikkerhetsvakter i tillegg. Vi kan hjelpe alle som jobber på eller ved et jernbanespor, enten det er oppføring av bygg, vei eller sykkel-/gangsti, en bro som skal bygges eller en film som skal spilles inn, for den saks skyld.

Kontrakt med MossIa

Bedriften er en del av nettverksdatabasen StartBank og er prekvalifisert hos alle de store entreprenørene.

– Vi jobber med alle de store entreprenørene. Blant annet har vi signert kontrakt på dobbeltsporet fra Sandbukta til Såstad og ny Moss stasjon i samarbeid med Implenia Norge og Acciona Construcción, og skal ha ansvar for all trafikk- og elsikkerhet på det prosjektet. Samtidig er det viktig å poengtere at vi, i tillegg til store jobber for entreprenører, også tar på oss alle typer mindre jobber innen samme felt.

Fornøyde kunder

Tilbakemeldingene fra nåværende og tidligere kunder gir gode skussmål for sikkerhetsbedriften.

– Nettpartner Bane har hatt et tett samarbeid med NJS i halvannet år. De har vært med oss som leverandør av sikkerhetspersonell på flere store prosjekter – også flere pågående. Vi er svært godt fornøyd med samarbeidet. Ledelsen er alltid positiv og løsningsorientert, og leverer i henhold til forventning og litt til. Personellet holder god faglig standard, og har vært og er en viktig og positiv ressurs for oss i våre prosjekter, forklarer Kenneth Nordahl-Pedersen i Nettpartner Bane.

– NJS og Ronny Rostad har vært et veldig hyggelig bekjentskap. Å møte personer som aldri ser problemer, bare løsninger, er fantastisk og gjør hverdagen både enklere, lettere og ikke minst lysere. Vi takker for godt samarbeid. Jeg kommer tilbake! er Torgrim Dalseg i Veidekke Entreprenørs skussmål.


Norsk Jernbanesikkerhet AS

Riseveien 1B
1738 Borgenhaugen

947 91 420

www.njsikkerhet.noKlikk en emneknagg for å lese mer: