Trygge leietakere med adgangskontroll

Bravida har levert løsninger innen sikkerhet til alle dører i kultursenteret i Halden.

Prosjektleder Lars Erik Johansen og sikkerhetsansvarlig for prosjektet, Jørn Larsen, viser hvordan adgangskontroll virker i praksis.

Et luftig, åpent flerbrukssenter er en gave til Halden by. Samtidig krever dette løsninger innen sikkerhet, for å sikre hver enkelt leietaker. Bravida har levert løsninger innen sikkerhet til alle senterets dører.

- Dette har vært et veldig spennende prosjekt å være med på, med mange leverandører, og et veldig åpent senter. Veldig fint å gi nytt liv til dette senteret, og gjøre det om til et flerbrukssenter, med ny kino, ungdomsklubb og en rekke andre tilbud. Vi i Bravida er veldig glade for å være med på å gi Halden by et stort løft, som vi tenker dette senteret vil bidra til sammen med flere andre prosjekter i samme område, forteller Lars Erik Johansen, prosjektleder.

Komplette løsninger

Bravida Fredrikstad leverer komplette løsninger for lys, kraft, varme og intelligente bygningsinstallasjoner, ofte i kombinasjon. Samtidig er de en ledende leverandør av installasjons- og servicetjenester innen alt av rør, klima, sikkerhet, lås og beslag.

- Det er mange som ser fordelen av å ha en aktør på alt det tekniske, som vi er. Vi ser helheten og samspillet mellom de forskjellige faggruppene. Vi er de eneste i Østfold som dekker alle disse fagene. Til senteret har vi levert sikkerhet til alle skalldører og hver enkelt leietaker og alle rømningsdører, inkludert adgangskontroll med lås og beslag, utdyper Jørn Larsen, sikkerhetsansvarlig på prosjektet.

Bærekraft og ny logo

Bærekraft er viktig for Bravida, men bærekraftspørsmålet er større enn energi, miljø og tjenestene de leverer.

- Vi vil se på vår egen rolle i samfunnet og hvordan vi kan samarbeide med andre aktører for å bidra til en positiv utvikling. Våre prioriterte bærekraftsmål gjelder bærekraftig bruk av ressurser, godt arbeidsmiljø og god forretningsetikk. Miljømessige, økonomiske og sosiale faktorer er en del av Bravidas virksomhet og inngår i alle deler av vår daglige virksomhet. Dette gjenspeiles også i vår nye logo, som har blitt helt grønn,  legger Johansen til.

Lokal aktør - nasjonal leverandør

Bravida har dyktige ingeniører og fagmedarbeidere i alle ledd som forstår kundenes behov og krav. Nærhet til kundene er viktig for å ivareta dette.

- Bravida Fredrikstad er ett av få Bravida-kontorer i landet som har alle tekniske fag under samme tak. Det er mange som ønsker seg én teknisk leverandør, ikke minst for å få sømløse grensesnitt og enkelheten ved kun å måtte forholde seg til én samarbeidspartner, avslutter Larsen.


Bravida Fredrikstad AS

  Øraveien 2, 1632 Gml Fredrikstad

  69 35 94 00

  www.bravida.no