Høyvak leverer plettfrie møkkajobber

Høytrykk og Vakumteknikk har siden 2016 levert plettfrie resultater til det man godt kan kalle møkkajobber.

Høyvak investerer jevnlig i nytt utstyr
Høyvak investerer jevnlig i nytt utstyr

Høytrykk og Vakumteknikk har siden 2016 levert plettfrie resultater til det man godt kan kalle møkkajobber. Her skilles det ikke mellom sug eller spyl, dag eller natt, stor eller liten – har du en jobb kommer de hvite og grønne bilene til alle døgnets tider.

 Med 13 ansatte, åtte lastebiler og flere mindre spylebiler er Høytrykk og Vakumteknikk AS i Fredrikstad en stor aktør på markedet.

– Vi tar på oss alle type jobber innenfor sug og spyl og der vi er konkurransedyktige står vi klare til å tilby våre tjenester, forteller daglig leder Jonas Kristiansen før han utdyper:

– Vi er løsningsorienterte og sikter mot å håndtere alle oppdrag som kunden skulle ha til oss.

Høytrykk og Vakumteknikk arbeider i hovedsak i området Søndre Viken, og gjennomfører forskjellige type jobber for ulike kunder.

Tilbyr et bredt spekter av tjenester

Kundekretsen består for det meste av storindustri og entreprenører innenfor bygg og anlegg med ulike behov. Det være seg varmtvannsspyling av tette og frosne rør og avløp, industriell rengjøring og fasadevask. Eller slamsuging av kummer, sandfang og septik kombinert med rørinspeksjon og kabelavdekking. Høytrykk og Vakumteknikk tar de fleste oppdrag, og viser til sin hjemmeside hoyvak.no, for nysgjerrige kunder.

– På steder man skal grave frem rør eller ledninger, men ikke kommer til med store anleggsmaskiner, er rørinspeksjon og kabelavdekking en skånsom og effektiv måte å få jobben gjort, forteller Kristiansen.

De har nylig investert i denne delen av sin drift, for å bli enda mer konkurransedyktige på spesialiserte jobber.

Investerer for miljø og effektivitet

Med konkurransedyktige priser og resultater har driften til Høytrykk og Vakumteknikk vært stabil over flere år. Det har resultert i en ny spylebil med topp moderne teknologi, til inngangen på 2021. Den gjør jobben mer effektivt og tar samtidig hensyn til miljøet.

– Med godkjent Euro 6 forbrenningsmotor og moderne spyleteknologi, er vi konkurransedyktige i markedet. Godt utstyr gir fornøyde kunder og blide ansatte. De ansatte er glad for det oppgraderte utstyret, som gjør jobbene lettere å gjennomføre. Det gir gode resultater både for oss og kunden, kan Kristiansen fortelle.

Samtidig som Høytrykk og Vakumteknikk har investert i utstyr for å møte dagens krav til miljøvern og bærekraft, ble de i mai 2020 sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette er en utmerkelse de setter høyt, og flere av bilene deres er merket med et tydelig budskap i den sammenheng: ”Ditt miljø – Vårt ansvar”.


Høytrykk og vakumteknikk AS

  Lilleborgeveien 29, 1657 Torp

  69 32 40 40

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.hoyvak.no

{/show}