Økt kapasitet og større driftssikkerhet i Høyvak

TORP: De startet opp i 2016, og har siden vokst jevnt og trutt. Nå har de akkurat anskaffet en storkombibil med den aller nyeste og mest miljøvennlige teknologien, noe som øker kapasiteten ytterligere.

De startet opp i 2016, og har siden vokst jevnt og trutt. Nå har de akkurat anskaffet en storkombibil med den aller nyeste og mest miljøvennlige teknologien, noe som øker kapasiteten ytterligere.

Sentralt på Torp i Fredrikstad finner du Høytrykk & Vakumteknikk AS, ofte referert til som Høyvak. De har de siste årene etablert seg som en betydelig leverandør innen høytrykksoppdrag for storindustri, og har de fleste av distriktets store entreprenører på kundelisten sin.

Ny storkombibil

De vokser jevnt og trutt, men samtidig kontrollert, med nå 13 ansatte, og plan om å øke ytterligere til våren. Også bilparken utvides stadig:

– Nå har vi akkurat fått vår splitter nye storkombibil, en slamsuger og høytrykksbil med stor vannkapasitet og syrefast ståltank spesialbestilt etter vårt og kundenes behov. Dette gir oss en enda mer driftssikker enhet, siden mange kunder trenger oss på kort varsel. Det gir oss også økt kapasitet, forklarer daglig leder Jonas Kristiansen, som driver Høyvak sammen med broren Alexander.

Miljøfokus

Den nye bilen har alt av nyeste Euro 6-teknologi, det vil si at den er typegodkjent etter de siste kravene til utslipp, og faktisk forurenser mindre enn personbiler.

- Det blir stadig større fokus på miljø, både i bransjen og ute hos kundene våre. Allerede nå har vi fått inn oppdrag fordi vi har en bil som tilfredsstiller de høyeste kravene. Det er viktig for oss å hele tiden følge opp med nytt utstyr så vi kan møte kundenes krav og behov.

Storindustri og privatkunder

Det er travle dager for fredrikstadbedriften, som tar på seg alle typer oppdrag, ikke bare for de store.

- Vi påtar oss alt av jobber, også for private, som tette løp og fjerning av oljefyr, som jo er forbudt å bruke etter nyttår. Det kan fort bli dyrt med en gammel oljetank i hagen om den begynner å lekke. Da koster det langt mindre å kvitte seg med den, avslutter Alexander.


Høytrykk & Vakumteknikk AS

Lilleborgeveien 29
1657 Torp

951 73 555

www.hoyvak.noKlikk en emneknagg for å lese mer: