Finner rett vikar for din bedrift

FREDRIKSTAD/RAKKESTAD: - Det er sjelden jeg gråter på jobb, men Heidis reaksjon da jeg tilbød henne jobb fikk meg til å felle en tåre, sier Ann-Mari Nygaard hos Randstad.

Heidi Bruland stortrives som travel vikar hos Wide Industrier. Hun får skryt av både Kristine Degnes, bedriftseier, og Ann-Mari Nygaard i Randstad.
Heidi Bruland stortrives som travel vikar hos Wide Industrier. Hun får skryt av både Kristine Degnes, bedriftseier, og Ann-Mari Nygaard i Randstad.

- Det er sjelden jeg gråter på jobb, men da jeg tok telefonen til Heidi, tilbød henne jobb og fikk hennes reaksjon, da måtte jeg felle en tåre, sier Ann-Mari Nygaard hos Randstad.

Da Wide trengte vikar i en travel tid, var ikke Heidi Bruland (60) vond å be. Bedriften så bare fordeler med at vikaren hadde lang fartstid, masse relevant erfaring og mye å gi.

Langtidssykemeldt

Wide industrier ligger i Rakkestad og leverer lokalt produserte vedlikeholdsfrie luftinntak. De har sju ansatte, og har hatt en travel høst med tidenes største ordre hittil. Derfor ble det utfordrende da en av deres ansatte ble langtidssykemeldt. Heldigvis hadde de Randstad.

- Vi har brukt Randstad et par ganger før, og har vært veldig fornøyd. Én av dem har jobbet her fast i fire år nå. Da var det naturlig å kontakte dem igjen, forklarer eier og daglig leder Kristine Degnes i Wide Industrier.

Relevant erfaring

Heidi Bruland (60) har bakgrunn og lang erfaring i transport- og spedisjonsbransjen. Når sant skal sies begynte hun å bli redd for at hun ikke skulle komme seg ut i jobb igjen.

– Det er en kjensgjerning at det er en aldersbarriere i arbeidslivet. Det er jo så synd. I min alder ser man seg jo ikke om etter noe nytt om man først er i jobb, er stabil og trofast med mange års erfaring bak seg og fremdeles mange år å gi.

Tatt godt vare på

Bruland følte seg godt ivaretatt fra første stund. Med en måneds opplæring på å ta i mot forespørsler og bestillinger, booke frakt og sette seg inn i datasystemet, gav det henne trygghet i jobben. Degnes er godt fornøyd med vikaren:

– Vi har fått en veldig hyggelig dame med masse erfaring og stor fleksibilitet, som ikke er vanskelig å be. Vårt behov er varierende fra uke til uke, og ligger mellom 50-80 prosent. Det passet henne bra, som bor rett i nærheten og synes det er fint at ikke ukene er like.

Allerede første uken på jobb ble hun invitert med på julebord; en helg med hygge og velvære i Karlstad. En flott måte å bli kjent med nye kolleger som fikk henne til å føle seg inkludert fra første stund.

Den perfekte match

Bemanningsbyrået Randstad, verdens største innen HR,  finner du på Kråkerøy. De er opptatt av å finne den mest kompetente vikaren til sine oppdragsgivere, uavhengig av kjønn, alder, religion og nasjonalitet.

– Etter å ha funnet det vi følte var den perfekte matchen for Wide, nettopp Heidi, tok vi kontakt og spurte litt spent om de hadde noen alderspreferanser. Det hadde de ikke. De var som oss opptatt av å finne den riktige personen til oppgavene som ventet, avslutter Nygaard.


Randstad AS

Kråkerøyveien 2
1671 Kråkerøy

400 21 400

www.randstad.no